Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Detaily tajnej svadby hviezdy Oteckov: Prísny ZÁKAZ fotenia a nevesta... Toto vážne?!

Jana Kovalčíková sa na konci augusta vydala za Adama Graňáka. Zobraziť galériu (9)
Jana Kovalčíková sa na konci augusta vydala za Adama Graňáka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Posledný augustový víkend sa hviezda markizáckych Oteckov Janka Kovalčíková (29) vydala. Svoje áno povedala bratovi hokejistu Dominika Graňáka (37), Adamovi. No hoci informácia o svadbe sa na verejnosť dostala prakticky hneď, fotka nevesty doposiaľ zverejnená nebola. A dôvod je jasný - svadobčania mali zákaz fotenia. No to nie je jedinou zaujímavosťou večera!

Že sa herečka Janka Kovalčíková koncom augusta vydala, prezradili jej kolegyne zo seriálu Oteckovia na sociálnej sieti Instagram. Pridali síce niekoľko fotiek zo svadobnej oslavy, no žiaden záber nevesty. „Skvelá svadba, Jana! Ďakujeme!“ napísala na svojom profile Natália Puklušová a pridala sa aj Dominika Kavaschová. 


Tajná svadba v Oteckoch: Herečka sa vydala, nechýbali ani kolegyne zo seriálu!


Prečo sa na verejnosť nedostala žiadna fotka herečky v bielom, prezradila čerstvá pani Graňáková v internetovej relácii Lvl. Lama. „No v prvom rade som zakázala každému robiť fotku, preto keby si sa ma teraz opýtal, že máš nejakú fotku zo svadby? Tak ti poviem, že nie,“ prezradila Kovalčíková v šou Mateja Sajfu Cifru. „Nemám žiadnu. Mám len také rozmazané šmuhy.“

Na prste sa Janke Kovalčíkovej leskla obrúčka.
Zobraziť galériu (9)
Na prste sa Janke Kovalčíkovej leskla obrúčka.  (Zdroj: youtube.com)

„Pretože som všetkým povedala - prosím vás, nedávajte nič na sociálne siete. Ja to tak nemám rada. Tak čakám až od fotografa, kedy mi nejakú fotku dodá,“ priznala nevesta, ktorá zároveň šokovala ďalším vyjadrením. Vo svadobných šatách bola totiž oblečená len krátke 2 hodiny. Mohlo by sa preto stať, že to, ako vyzerala v bielom, zostane len v spomienkach. 

„Bojím sa, že nebudem mať žiadnu vo svadobných šatách, lebo som v nich bola len 2 hodiny,“ dodala čerstvá pani Graňáková, ktorá sa snáď čoskoro so svojimi fanúšikmi podelí aj o oficiálne fotky z jej veľkého dňa. 

Janka Kovalčíková v internetovej relácii Lvl. Lama prezradila detaily zo svojej nedávnej svadby.
Zobraziť galériu (9)
Janka Kovalčíková v internetovej relácii Lvl. Lama prezradila detaily zo svojej nedávnej svadby.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: OteckoviaJana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu