Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vejmělková z Fontány pre Zuzanu: Zadaná 35 rokov, ale teraz... Nevera môže vzťahu pomôcť!

Eva Vejmělková Zobraziť galériu (3)
Eva Vejmělková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Herečka a psychologička Eva Vejmělková stojí už 35 rokov po boku režiséra Dušana Rapoša. Aktuálne hrá vo filme podvádzanú manželku, ktorá sa potom svojmu mužovi pomstí. Blondínka tvrdí, že nevera niekedy môže vzťahu aj pomôcť!

Eva Vejmělková spoznala Dušana Rapoša ako 16-ročná. On mal vtedy 32 rokov a za sebou neúspešné manželstvo, z ktorého vzišli dve deti. Samozrejme, málokto by povedal, že to tejto dvojici vyjde, ale nakoniec sú spolu už 35 rokov. 

Vejmělková z Fontány pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Eva Vejmělková

Aktuálne spolupracovali na filme Ženská pomsta, kde Eva hrá podvádzanú manželku, ktorá spolu s ďalšími ženami vymyslí, ako sa neverníkom pomstiť. Ponúka sa teda otázka, ako to majú s neverou v súkromí. „Ja som z takzvanej starej školy a vernosť má pre mňa vo vzťahu dvoch ľudí zásadnú hodnotu. To, že ľudia flirtujú, aby si otestovali, či je o nich záujem, za neveru nepovažujem. Ale keď už s niekým vleziete do postele, prekročíte hranicu, cez ktorú sa ťažko vracia späť,” uviedol Rapoš pre Blesk. 

Samotná herečka s neverou a pomstou vraj skúsenosť nemá. „Vzhľadom na to, že Dušan je môj prvý partner, tak nebola príležitosť,” prezradila. Ale nezaprela v sebe psychologičku. „Ľudia sa podvádzajú z mnohých dôvodov. Muži túžia po porozumení. Dlhodobo nefungujúcemu vzťahu môže nevera paradoxne pomôcť nájsť, čo vo vzťahu chýba, a zmeniť to. Ale to sú výnimky,” povedala blondínka. Príbehy svojich pacientov vraj do filmu nijako nezakomponovala. „Keby sme vykrádali príbehy mojich pacientok, tak to nebude komédia, ale horor,” tvrdí. 

Eva Vejmělková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva VejmělkováDušan Rapoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu