Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vera Wisterová po trápení v Amerike prvýkrát na verejnosti: FOTO Wau, žiari ako nikdy a... TOTO ju teraz čaká!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (5)
Vera Wisterová

BRATISLAVA - Koncom júla sa Vera Wisterová (43) po niekoľkomesačnom trápení konečne dočkala. Americký súd odklepol, aby sa jej deti Harlow a Theo vrátili na Slovensko, a tak môže sympatická moderátorka konečne pokojne spávať. Jej boj síce ešte celkom neskončil, no už na prvý pohľad vidno, že život dvojnásobnej mamičky sa obrátil k lepšiemu. Pozrite sa, ako famózne vyzerala na tlačovej konferencii k projektu Kino pod hviezdami!

Ešte minulý piatok sa v priestoroch kaviarne Slovenského národného divadla konala tlačová konferencia k prvému ročníku "festivalu" Kino pod hviezdami, ktorý na Námestí Milana Rastislava Štefánika odštartoval v sobotu a trvať bude až do nedele. Slovenská filmová a televízna akadémia si pre fanúšikov slovenského filmu nachystala týždňový program doslova nabitý tým najlepším, čo naša domáca tvorba ponúka. 

Galéria: Tlačová konferencia Kino pod hviezdami
Počas sedenia pod holým nebom si milovníci kinematografie s vínkom v ruke môžu vychutnať letný večer s klasikami i novinkami, no na svoje si vďaka pestrému programu prídu i naši najmenší či tá najstaršia veková kategória. A dnes večer (v utorok pozn.red) bude Kino pod hviezdami ešte o čosi výnimočnejšie. Organizátori na pódiu privítajú ikonu slovenskej kultúry, herca a humoristu Milana Lasicu.

 

Dnešné premietanie otvorí Milan Lasica -  laureát ceny za výnimočný prínos slovenskej audiovizuálnej kultúre
Zobraziť galériu (5)
Dnešné premietanie otvorí Milan Lasica -  laureát ceny za výnimočný prínos slovenskej audiovizuálnej kultúre  (Zdroj: Vlado Anjel)

Práve on, ako laureát ceny za výnimočný prínos slovenskej audiovizuálnej kultúre, dnešné premietanie slávnostne otvorí za hudobného sprievodu virtuózneho sláčikového kvarteta Pavel Bogacz Quartet a zároveň uvedie čerstvo digitalizovaný film Sladké hry minulého leta. No a nezameniteľnú atmosféru na nábreží Dunaja bude mať pod palcom ešte jedna známa osobnosť. 

A síce spomínaná Vera Wisterová, ktorá sa ako súčasť projektu Kio pod hviezdami po návrate z Ameriky vôbec prvýkrát objavila medzi širokou verejnosťou. Už na tlačovej konferencii z moderátorky vyžaroval pokoj a zároveň obrovské množstvo pozitívnej energie, To, že má svoje poklady konečne doma, sa odrazilo aj na jej celkovom prejave. 

Vera je moderátorkou projektu Kino pod hviezdami
Zobraziť galériu (5)
Vera je moderátorkou projektu Kino pod hviezdami

Vera Wisterová vyzerá konečne vyzerá naozaj šťastne
Zobraziť galériu (5)
Vera Wisterová vyzerá konečne vyzerá naozaj šťastne

Počas debaty s prítomnými bola mimoriadne príjemná, veselá a pri fotení jej z očí sršala nefalšovaná radosť. Pozrite, ako famózne vyzerá táto spokojná dvojnásobná mamina po tom čo sa jej konečne podarilo vybojovať spravodlivosť. Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že tie najkrajšie ženy sú tie, ktoré sa cítia šťastne! 

Viac o téme: Milan LasicaVera WisterováKino pod hviezdami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu