Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utajený pôrod v slovenskom šoubiznise: Známy herec je dvojnásobným otcom!

Martin Mňahončák sa pochválil rodinnou fotkou, na ktorej je vidno, že sa manželia už tešia z druhého potomka. Zobraziť galériu (10)
Martin Mňahončák sa pochválil rodinnou fotkou, na ktorej je vidno, že sa manželia už tešia z druhého potomka. (Zdroj: Instagram M.M.)

BRATISLAVA - Len v júni sa na verejnosť dostala správa, že známy slovenský herec Martin Mňahončák bude dvojnásobným otcom. To jeho manželka bola už v deviatom mesiaci tehotenstva a koncom mesiaca mala na svet priviesť dievčatko. Pôrod sa však dvojici podarilo úplne utajiť. Až fotky na Instagrame prezradili, že sú z nich už rodičia dvoch princezien!

Obľúbený herec Martin Mňahončák už celých 10 rokov žije v harmonickom vzťahu a šťastnom manželstve s Katkou. Dlho bolo však ich spolužitie bezdetné. Až pred dvomi rokmi im do rodiny pribudla dcérka Dorotka. No a tá má podľa najnovších fotiek na sociálnej sieti Instagram už aj sestričku. 


Hviezda markizáckych Sestričiek bude dvojnásobný otec: Prezradil termín aj pohlavie!


Informácia o druhom tehotenstve pani Mňahončákovej sa dostala na verejnosť len v júni, keď bola budúca dvojnásobná mamička už v deviatom mesiaci tehotenstva. „Koncom mesiaca je termín,“ prezradil herec. No hoci termín nijako netajil, že sa z manželov stali dvojnásobní rodičia, verejnosti uniklo. 

Až teraz sa umelec na svojom profile na Instagrame pochválil záberom z idylických rodinných chvíľ na golfe. No a pozorným fanúšikom neuniklo, že okrem dvojročnej Dorotky bolo na záberoch ešte jedno dieťa. Novorodeniatko Katka niesla v nosiči. 

Martin Mňahončák sa rodinnou fotkou pochválil na Instagrame.
Zobraziť galériu (10)
Martin Mňahončák sa rodinnou fotkou pochválil na Instagrame.  (Zdroj: Instagram M.M.)

Ako už teda vieme, dvojici sa pred dvomi mesiacmi narodilo dievčatko, ktoré podľa informácií Nového času dostalo meno Marína. Rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Martin Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu