Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ŠOK! Nové Farmy budú rovno DVE: Pre TOTO sa budú súťažiaci nenávidieť!

Prichystajte sa na DVE nové farmy! Zobraziť galériu (4)
Prichystajte sa na DVE nové farmy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jedna zmena za druhou! Fanúšikovia už netrpezlivo odrátavajú dni a nevedia sa dočkať, kedy sa na televízne obrazovky dostane nová séria markizáckej Farmy. 12. sezóna populárnej šou so sebou prináša mnoho zmien, no a v Záhorskej Bystrici aktuálne avizovali ďalšiu horúcu novinku!

Akoby už téma "mesto verzus dedina" nebola dostatočným spúšťačom konfliktov medzi súťažiacimi, tvorcovia sa rozhodli ešte obom skupinám farmárov tak trochu zavariť. V predchádzajúcej sérii, kedy medzi sebou bojovali západniari a východniari, patrili medzi najväčšie dôvody svárov putovná chladnička či vírivka, ktorú si tímy museli vybojovať. 

Novú Farmu budú mať opäť pod palcom moderátorka Evelyn a hospodár Martin Bagár.
Zobraziť galériu (4)
Novú Farmu budú mať opäť pod palcom moderátorka Evelyn a hospodár Martin Bagár.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Inak však mali podmienky pre život úplne rovnaké, jedinou odlišnosťou bol vizuál ich zariadenia. Teraz ale na dvadsiatku statkárov čaká čosi úplne iné. Žiť budú v dvoch úplne odlišných farmách. „Jedna Farma bude “mestská” a druhá “dedinská”. Na mestskej na súťažiacich čakajú vymoženosti ako kávovar, chladnička či bazén. Dedinčania zasa budú mať okrem iného výhodu hospodárskych zvierat, ktoré im zabezpečia rozmanitosť potravy," napísala na svojom webe markiza.sk televízia. 

Kým jedna skupina bude druhej závidieť komfort, na opačnej strane sa zasa potešia kvalitnejšej potrave a bude rozhodne zaujímavé sledovať, ako sa s týmito rozdielnymi podmienkami farmári vyrovnajú. Markíza zároveň prezradila, že tentokrát sa nakrúca na záhorí a pribudne ešte jedna novinka. „Tešiť sa však môžete aj na netradičné zvieratá, aké na Farme ešte neboli," prezradili v televízii. 

Viac o téme: TV MarkízaFarmaFarma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu