Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Oteckov (60) má 5. DIEŤA: Tajný pôrod tretej manželky!

Pavol Topoľský Zobraziť galériu (3)
Pavol Topoľský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Doma má ďalšiu princezničku! Herec Pavol Topoľský (60), ktorý hviezdi napríklad aj v markizáckom seriáli Oteckovia, má veľký dôvod na radosť. Nedávno sa totiž stal päťnásobným otcom.

Súkromie obľúbeného divadelného, dabingového a televízneho herca Pavla Topoľského je ozaj pestré. Prvýkrát sa ženil ešte počas vysokej školy a keď mal 22 rokov, narodila sa mu dcéra Lucia. Manželstvo sa mu rozpadlo a iná partnerka mu porodila ďalšiu dcéru - Rebeku.

V roku 2007 sa herec opäť oženil. Jeho manželkou sa stala o 20 rokov mladšia tanečnica Marika. Tá mu porodila dcérky Kristínu a Karolínu. V roku 2016 vyšlo najavo, že Topoľskému ani tento zväzok nevydržal. V tajnosti sa potom tretíkrát oženil s tanečnicou Vierku. Nuž a tá mu tiež pred pár dňami porodila dcérku, ktorej dali meno Alexandra

Pavol Topoľský s manželkou Vierkou
Zobraziť galériu (3)
Pavol Topoľský s manželkou Vierkou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Radostné správy priniesol portál markiza.sk. Ten informoval, že hercova manželka priviedla dievčatko na svet pred troma týždňami v jednej z bratislavských nemocníc. Momentálne sú už doma a užívajú si spoločné chvíle. 

Hrdému oteckovi srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Pavol TopoľskýOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu