Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Michal Hudák sa pripravuje na novú šou: Obrovská pocta od Jiřiny Bohdalovej!

Michal Hudák Zobraziť galériu (4)
Michal Hudák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už o pár dní sa diváci televízie Joj konečne dočkajú! Začiatkom septembra sa na obrazovky dostane šou Zlatá Maska, ktorú mali na Kolibe spustiť už v marci. Plány im však nečakane narušil príchod koronavírusu, a tak sa všetko muselo presunúť o niekoľko mesiacov neskôr.

Súčasťou šou bude aj populárny moderátor a zabávač Michal Hudák. Ten nám v rozhovore prezradil, na čo sa môžeme tešiť – niečo takéto tu totiž ešte nikdy nebolo a v zahraničí Zlatá maska absolútne valcuje konkurenciu. „Mám vynikajúci dojem už z pôvodného formátu,” povedal nám s tým, že napozeraných má rovno niekoľko verzií z iných krajín  a každá jedna zožala úžasný úspech. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria z jojkárskej párty
„Je to uletené a bláznivé, a to je na tom asi to najzaujímavejšie. Moja funkcia a funkcia mojich kolegov Jiřiny Bohdalovej, Libora Boučka a Jakuba Prachařa je pátrať po tom, ktoré známe osobnosti sa objavujú pod jednotlivými maskami. Spievajú, tancujú a robia veľkú šou. My nehodnotíme ich výkony, s divákmi v sále skúšame uhádnuť, kto by to mohol byť,” prezradil pre Topky Michal a dodal, že všetky výkony sú naozaj obdivuhodné a mnohokrát im vraj doslova padla sánka. 

Michal Hudák sa pripravuje na novú šou: Obrovská pocta od Jiřiny Bohdalovej! (Zdroj: Martin Bublavý )
V rozhovore nám porozprával ďalšie pikošky o tom, na čo sa môžeme tešiť, poklebetili sme o jeho vzťahu s Mariánom Čekovským a reč prišla aj na jeho kolegyňu zo Zlatej Masky - Jiřinu Bohdalovú. Tá mu už dlhý čas hovorí istú vec, ktorá je pre Michala obrovskou poctou. O čo ide, sa dozviete v našom rozhovore vyššie! 

Michal Hudák sa pripravuje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Michal HudákZlatá maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu