Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ťahaniciam je koniec: Vittekovci sú oficiálne ROZVEDENÍ... TOTO Patrícia nečakala!

Vittekovci sú oficiálne ROZVEDENÍ! Zobraziť galériu (4)
Vittekovci sú oficiálne ROZVEDENÍ!

BRATISLAVA - Uplynulo už viac ako 7 rokov, odkedy sa dokonale vyzerajúca rodina Patrície (40) a Roba Vittekovcov (38) nečakane rozpadla. Niekdajšia speváčka sa vtedy dozvedela, že ju otec jej detí podvádza a začal sa nekonečný kolotoč drsných odkazov, obvinení a v neposlednom rade aj súdnych doťahovačiek. Teraz je tomu však definitívny koniec. Vittekovci sú po piatich rokoch právnych procesov oficiálne rozvedení.

Hoci spolu Patrícia s Robom už dlhé roky nežijú, ich manželstvo nebolo stále rozvedené. Dvojica sa na súde stretla mnohokrát, no oficiálnemu ukončeniu vzťahu stále čosi bránilo, medzi veľké komplikácie rozchodu  "slovenských Beckhamovci" patrila napríklad aj dohoda o výške alimentov. Po siedmych rokoch od škandálózneho odhalenia o Vittekovej nevere sú právne doťahovačky konečne minulosťou a súd rodičov dvoch dcér konečne rozviedol.

Galéria: Patrícia Vittek
Stalo sa tak začiatkom júna a táto informácia vyšla najavo, keď Patrícia na svojom Instagrame zverejnila kúsok z kapitoly svojej pripravovanej knihy. „9.9. 2016 a 6.6.2020. Dva dátumy, ktoré keď pretočíte, vytvoria zvláštnu symbiózu, niečo ako hru čísel. 6.6.2020 som sa po "15” rokoch manželstva ,“8” rokoch novinárskeho záujmu a 5 rokoch súdnych procesov stala právoplatne slobodnou. To slovo ešte aj dnes vyslovujem s rešpektom a veľmi opatrne," napísala dnes už slobodná dvojnásobná mamička. 

Patrícia Vittek je už oficiálne slobodná žena
Zobraziť galériu (4)
Patrícia Vittek je už oficiálne slobodná žena  (Zdroj: Instagram P.V.)

Ako však priznáva, po konečnom padnutí rozsudku sa necítila tak, ako si to pôvodne predstavovala. Žiadna eufória či číra radosť sa nekonali „Možno som dokonca od neho akosi naivne tuším očakávala aj viac vzrušenia,výdychu,nového hlbokého nádychu, či dokonca vízie so svetlom budúcnosti. Skutočne mi nenapadá, ako by som to vedela slovami lepšie opísat," snažila sa svojim priaznivcom na Instagrame vysvetliť Patrícia, ktorá sa zamyslela aj nad manželským sľubom "navždy".

Podľa nej vraj žena napokon pochopí, že to jediné skutočné "navždy" príde až s láskou, ktorú žena pocíti, keď na svet privedie dieťa. „Sama za seba viem s istotou povedať, že aj u mňa to bol moment, ktorý navždy všetko zmenil a ja som sa mu ako mama odovzdala v plnom rozsahu, bez potreby a možnosti odvolania. Možno práve preto mi slovo, o ktorom píšem, akosi stále nedochádza. Aj keď som si ho predstavovala v duchu po tom všetkom, čo sa dialo skoro denne. Dokonca som sa za ten stav pomysleného vnútorného oslobodenia modlila," uzavrela zatiaľ tmavovláska tému rozvod, no pokračovania sa jej priaznivci vraj dočkajú už v ďalšej kapitole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9.9. 2016 a 6.6.2020 Dva dátumy, ktoré ked pretocite vytvoria zvlastnu symbiozu, nieco ako hru cisiel. 6.6.2020 som sa po “15” rokoch manzelstva “8” rokoch novinárskeho záujmu a 5 rokoch sudnych procesov stala pravoplatne slobodnou. To slovo este aj dnes vyslovujem s respektom a velmi opatrne. Mozno som dokonca od neho akosi naivne tusim ocakavala aj viac vzrušenia,vydychu,noveho hlbokeho nadychu, ci dokonca vízie so svetlom buducnosti. Skutocne ma nenapada, ako by som to vedela slovami lepsie opisat. Prirovnám to najskor a cisto hypoteticky ku sobášu . Tak očakávanèmu velkému dnu, ked kazdy , hlavne nasa zenska zvedavost veri v tu nadpozemsku silu zvazku , ktora ma nastat jednym dnom a jedinym “carovnym”prstenom. Nech nezabudnem, este slavnostnym podpisom a slubom “navzdy”. No a rano, jediny stav ktory po vacsine pride zarucene je vlastne bud opica alebo dalsi stres, kam a komu este dat rozniest kolace, citanie gratulacii pripadne obvolavanie hosti, ci sa vsetci bavili a chutilo im. Neviem,mozno sa mylim a bolo to tak iba u mna, kedze som na svadobnej ceste nikdy nebola . Je mozne, ze tak som prisla vlastne o to cele čaro. Z mojho zivotneho presvedcenia prichadzam vsak k uvahe, ze kazda jedna zena akosi dufa a veri, no v duchu vie, ze to “navzdy “ v partnerstve nie vzdy realne dokonale a bez chyb a odpustani funguje. Za to ale zisti, že to prave, dusou myslene a citene “navzdy” sa deje odo dna ako sa stane mamou a porodí dieta. Mozno preto zeny veria ...V ten den sa totiz z ich slovnika na dlhy cas vytrati vela planov , snov a slov . To uplne prve coho sa dobrovolne vzda je “sloboda”. Z mojho pohladu je to zavazujuca dan za obrovsky dar, pozehnanie, kedy sa clovek celoživotne vzdáva niečoho tak vzacneho, na ukor nepoznaneho...no jedinecneho. Sama za seba viem s istotou povedat, ze aj u mna to bol moment, ktory navzdy vsetko zmenil a ja som sa mu ako mama odovzdala v plnom rozsahu, bez potreby a moznosti odvolania. Možno práve preto mi slovo o ktorom pisem akosi stále nedochádza, aj ked som si ho predstavovala v duchu po tom vsetkom co sa dialo skoro denne. Dokonca som sa za ten stav pomysleneho vnutorneho oslobodenia modlila.. /1cast/ #mybook #mystory

Príspevok, ktorý zdieľa ╰P╯╰a╯╰t╯╰r╯╰i╯╰c╯╰i╯╰a╯ (@patriciavittek_official),

Viac o téme: Patrícia VittekováRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu