Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bývalá tvár Markízy sa vydala: Plakali všetci… FOTO Pozrite na tú krásnu nevestu!

Na svadbe markizáčky Simony Miazdrovej nechýbali ani jej kolegyne Oľga Dúbravská a Nora Krchňáková. Zobraziť galériu (4)
Na svadbe markizáčky Simony Miazdrovej nechýbali ani jej kolegyne Oľga Dúbravská a Nora Krchňáková. (Zdroj: Facebook O.D.)

MOST PRI BRATISLAVE - Tváre Markízy sa tento víkend zišli na svadbe svojej kolegyne. Redaktorka Simona Miazdrová (37) sa totiž vydala. Svadba sa konala v krásnom kaštieli neďaleko Bratislavy a plakali nielen hostia, ale aj nevesta. Pozrite, ako jej to v bielom pristalo!

Simona Miazdrová môže byť Slovákom známa najmä z obrazoviek Markízy. Roky tam totiž pracovala ako redaktorka. Pred rokom plavovláska prehovorila o vážnych zdravotných problémoch, ktoré ju trápia. Mala problémy s hmotnosťou, bolesti kĺbov a výsypy. Lekári jej odhalili 7 diagnóz vrátane netradičnej celiakie kože. 

Simona Miazdrová svadba (Zdroj: Instagram N.K.)

Po nepríjemných zdravotných útrapách však prišlo šťastie vo vzťahovej oblasti. Simona sa totiž tento víkend vydala. Fotkou zo svadby, ktorá sa konala v nádherných priestoroch kaštieľa v Studenom neďaleko Bratislavy, sa pochválila jej dlhoročná kolegyňa z Markízy Oľga Dúbravská. 

„Plakali sme so Simonou Miazdrovou veľmi... Od šťastia a kvôli spomienkam. A rozplakali sme aj Noru Krchňákovú. Nášmu niekoľkoročnému susedskému spolužitiu sme hovorili aj manželstvo v rezorte. Spojilo nás navždy. A teraz prišlo to ozajstné. Nech je navždy tiež,“ napísala exmarkizáčka k fotkám. 

Na záberoch je vidieť nielen krásnu nevestu v bielych šatách, ale aj dlhoročné tváre Markízy Oľgu Dúbravskú, či spomínanú Noru Krchňákovú. Novomanželom prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Bývalá tvár Markízy sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook O.D.)

Viac o téme: Oľga DúbravskáNora KrchňákováSimona Miazdrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu