Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželka Majka Spirita mesiac po svadbe: Zverejnila nové FOTO z veselice!

Manželka Majka Spirita Maria zverejnila ďalšie fotky zo svadby. Zobraziť galériu (6)
Manželka Majka Spirita Maria zverejnila ďalšie fotky zo svadby. (Zdroj: Instagram M.D.)

BRATISLAVA - Bol to šok, keď Majk Spirit (35) oznámil, že sa oženil. Svadba prebehla v úplnej tajnosti v kruhu najbližšej rodiny. Raper a jeho krásna manželka Maria (32) sa na sociálnej sieti potom pochválili niekoľkými fotkami z ich veľkého dňa. A teraz, mesiac potom, tmavovláska zverejnila ďalšie!

Za posledný mesiac sa Majk Spirit pochválil rovno niekoľkými veľkými novinami vo svojom živote. S krásnou Ruskou Mariou čakajú dieťatko a... Už sa stihli aj zobrať. Hoci pôvodne tvrdili, že si svoje áno povedia až o rok, urobili tak už teraz. V úplnej tajnosti a v kruhu najbližšej rodiny. 

Galéria: Majk Spirit a jeho Máša

Raper a modelka sa radostnou novinkou pochválili na sociálnej sieti Instagram, kde rovno zverejnili aj niekoľko záberov z veselice. Aktuálne dvojica oslavuje 1. mesiac manželstva - a pri tejto príležitosti pani Dušičková zverejnila na svojom profile ďalšie zábery z ich veľkého dňa. 

Manželka Majka Spirita mesiac
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Fotky zachytávajú nefalšovanú radosť a šťastie, ktoré čerství mladomanželia v tých chvíľach prežívali... Nežné dotyky, zaguľatené tehotenské bruško budúcej mamičky, aj krájanie svadobnej torty. Ale ako sa už hudobník nechal počuť, toto nebola ich oficiálna svadba. Sobáš so všetkým, čo k tomu patrí, ich ešte len čaká. 

Manželka Majka Spirita mesiac
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

 

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu