Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Finále Miss Slovensko zrušené kvôli COVID-19: Náhradný termín známy... Nová kráľovná s omeškaním!

Finále Miss Slovensko 2020 má nový termín. Zobraziť galériu (4)
Finále Miss Slovensko 2020 má nový termín. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu ovplyvnila nielen športové udalosti, ale aj tie spoločenské. Doplatila na ňu aj súťaž krásy Miss Slovensko. Pôvodne plánované finále, ktoré sa malo konať v apríli, muselo byť zrušené. No konečne je známy náhradný termín!

Už v marci bolo jasné, že novú kráľovnú krásy spoznáme s omeškaním niekoľkých mesiacov... Pandémia koronavírusu totiž ochromila celý svet a postupne sa začali zavádzať stále prísnejšie opatrenia. Výsledkom bolo, že plánovaný aprílový termín veľkého finále Miss Slovensko muselo byť zrušené. 

Galéria: Miss Slovensko 2020 finalistky

Už v marci preto organizátori zrušili hlasovanie o Miss Sympatia a oznámili preloženie finálového večera. „Finále sme vzhľadom na aktuálnu situáciu museli preložiť. Veríme, že je to dobré a zodpovedné rozhodnutie. O novom termíne rokujeme a budeme o ňom informovať budúci týždeň,“ vyjadril sa vtedy pre topky.sk Michael Kováčik. 


KORONAVÍRUS Na pandémiu doplatila prestížna súťaž Miss Slovensko: ZRUŠENÉ hlasovanie aj finále!


S oznámením nového termínu však napokon počkali celé tri mesiace. No už je definitívne známy - novú kráľovnú krásy pre rok 2020 spoznáme 14. augusta. Dovtedy finalistky absolvujú ešte dve dlhšie sústredenia na Slovensku – jedno v rezorte na Liptove a jedno 9-dňové v Bratislave zamerané na prípravy programu. 

„Do projektu nám síce nečakane zasiahla mimoriadna situácia, ale práve počas tých troch mesiacov dievčatá prišli s niekoľkými novými návrhmi, ktoré budú zrejme aj súčasťou finálového večera. Teším sa, že to nevzdali. Naopak, pochopili silu tohto projektu, ktorý ich spojil,“ povedal nový riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

Riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik
Zobraziť galériu (4)
Riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Miss Slovensko 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu