Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Narodeniny Anety Pariškovej na onkológii: Skromná večera a... Ten najkrajší darček!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková

BRATISLAVA – Len nedávno šokovala jojkárska moderátorka Aneta Parišková (47) všetkých fotografiou z nemocnice. Priznala totiž boj so zákernou rakovinou. Včera oslávila sympatická blondínka narodeniny, no zdá sa, že nie tak, ako by si predstavovala. Deň totiž strávila na onkológii.

Na svoje narodeniny sa väčšina ľudí ohromne teší. Chcú ich osláviť so svojimi blízkymi, užiť si status oslávenca, dať si tortu. Takto však zrejme nevyzeral deň jojkárky Anety Pariškovej. Moderátorka, ktorá nedávno šokovala správou o tom, že bojuje so zákernou chorobou, mala včera svoj narodeninový deň, sviečky na torte pravdepodobne ale nesfukovala.

Aneta Parišková mala včera narodeniny. Strávila ich na lôžku.
Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková mala včera narodeniny. Strávila ich na lôžku.  (Zdroj: TV JOJ)

Ako sme sa totiž dozvedeli z nášho zdroja, obľúbená tvár z Koliby svoje narodeniny strávila v Národnom onkologickom ústave, čo napokon záberom z nemocnice potvrdila aj sama Aneta. „Moja slávnostná narodeninová večera je pripravená. Rezance s tvarohom, kompót a priamo do žily sa nalievam chemo-džúsom. Je to taká neštandardná oslava mojich narodenín, ale aj vďaka nej verím, že budem oslavovať aj mnohé ďalšie svoje narodeniny,“ napísala Parišková k fotke jedla.

Na jediný deň v roku, ktorý mal patriť len oslave jej osoby, sa musela zveriť do rúk lekárom. Avšak, aj napriek netradičným narodeninám, má dôvod na oslavu. Lekári jej totiž oznámili hneď niekoľko dobrých správ. „Dostala som dnes aj krásne darčeky: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať. Takže teraz táto ďalšia chemo môže byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň. Hurá, oslavujem!!!“ teší sa moderátorka, na ktorú si dnes spomenuli mnohí fanúšikovia a blahoželali jej. My sme sa Anetu tiež snažili skontaktovať, no neodpovedala.

Aneta Parišková strávila svoje narodeniny na onkológii.
Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková strávila svoje narodeniny na onkológii.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu