Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aneta Parišková po chemoterapii prišla o všetky vlasy: PRVÉ FOTO!

Aneta Parišková prišla o vlasy Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková prišla o vlasy (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami Aneta Parišková (46) priznala, že bojuje so zákernou rakovinou. Odvtedy malo všetko rýchly spád. Po prevoze záchrankou absolvovala operáciu aj chemoterapie, potom ju po niekoľkých dňoch konečne pustili domov. Ako to už býva, aj moderátorka kvôli liečbe prišla o vlasy a aktuálne nabrala odvahu a ukázala, ako bez nich vyzerá.

O priebehu boja s nádorovým ochorením lymfatických uzlín Aneta prostredníctvom Instagramu informuje svojich priaznivcov, tí jej na oplátku posielajú množstvo pozitívnej energie aj podpory. Po tom, čo opísala všetky svoje príznaky či priebeh doterajšej liečby, im ukázala aj niečo, na čo by mnohé ženy nedokázali nabrať silu. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
Aneta Parišková sa po chemoterapiách musela vzdať svojich vlasov.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková sa po chemoterapiách musela vzdať svojich vlasov.  (Zdroj: Instagram A,P,)

Vlasy sú predsa len korunou krásy, pre odvážnu moderátorku je však aktuálne najdôležitejšie zákerné ochorenie nadobro poraziť. Možno aj preto sa rozhodla zverejniť záber, kde jej na hlave nezostal jediný vlas. „Tak už to prišlo. Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo. Pred úplným vystrihaním sme ešte skúsili punkerský štýl,” napísala Aneta k sérii fotografií, ktoré si môžete pozrieť nižšie v pôvodnom príspevku. 

Viac o téme: RakovinaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu