Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nové FOTO tehotnej Cibulkovej vyvolali vášne: Vytočený Kimlička sa už neudržal... Poriadne naložil ženám!

Lukáš Kimlička sa zastal svojej kamarátky Dominiky Cibulkovej a poriadne naložil ženám. Zobraziť galériu (6)
Lukáš Kimlička sa zastal svojej kamarátky Dominiky Cibulkovej a poriadne naložil ženám. (Zdroj: Instagram D.C./L.K.)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (31) je nielen úspešnou športovkyňou, ale aj módnou ikonou. Dalo sa preto očakávať, že tehotenské fotky, ktoré nafotí, nebudú tradičné, ale skôr nekonvenčné a fashion. Zábery si však vyžiadali poriadnu vlnu kritiky, čo vytočilo ich autora Lukáša Kimličku. Neudržal sa a ženám poriadne naložil!

Dominika Cibulková je známa svojou láskou k móde. Má vlastného stylistu, ktorý sa o jej vycibrený štýl poctivo stará... A tak sa dalo očakávať, že poriadne moderné a fashion budú aj jej tehotenské fotky. Tenistka je totiž už vo vysokom štádiu a tak, podobne ako väčšina mamičiek, aj ona si toto krásne obdobie chcela zvečniť.

Galéria: Dominika Cibulková

No zatiaľ čo mnohé ženy stavia v tomto smere na nežnosť a romantiku, ona sa vybrala úplne inou cestou. Povolala k tomu fotografa celebrít Lukáša Kimličku a ten jej nafotil sériu nekonvenčných fotiek, ktoré sa napokon objavili aj na obálke módneho časopisu. No zatiaľ čo Dominika bola zo záberov nadšená, s podobnou reakciou sa nestretla u svojich fanúšikov. 

Teda konkrétne ženy plavovláske v komentároch poriadne nakladali. A na to sa ďalej nedokázal prizerať spomínaný autor fotiek. Vytočený napísal jeden poriadne pikantný odkaz všetkým hejterkám. „Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkou ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno, či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel, aby chlap písal chlapovi pod fotku, že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži,“ napísal rozzúrený Kimlička. 

„Priznám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle,“ povedal na rovinu fotograf. Nedokáže pochopiť, koľko zla, nenávisti  a pohŕdania je v ženách. „Stále sa dožadujete, aby sa v nich (v módnych magazínoch, pozn. red.) objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne ‚kakáte’ do úst,“ nedával si servítku pred ústa Kimlička.

„Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel. Ale keď ste deň predtým lajkli úplne nahú tehotenskú fotku inej prominentnej Slovenky, tak to je v poriadku. Lebo ona je štíhla a nenasiera vás každý deň fotkami svojho života na ktorý si zarobila sama (lebo nezarobila!). Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady,“ napísal Lukáš. A na záver dodal: „Ženy majú držať spolu!“

Celý status nájdete nižšie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži. Ale čo dokáže napísať ŽENA druhej ŽENE, tak to je neskutočné. Nekutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohrdánia je vo vás, ženách. A teraz naozaj nie je dôležité to, že to píšem pod fotku Dominiky.  Tá je teraz druhoradá. Prvoradé je to, ako sa vy ženy k sebe navzájom správate. Prizám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle. Pracujem v módnom magazíne už 13 rokov. Stále sa dožadujete aby sa v nich objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne "kakáte" do úst. Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky napíšete že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, neh chodí po kanáloch, alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslom nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie aby ju náhodou iné ženy na instagrame nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel. Ale keď ste deň pred tým lajkli úplne nahú tehotenskú foto inej prominentnej slovenky, tak to je v poriadku. Lebo ona je štíhla a nenasiera vás každý deň fotkami svojho života na ktorý si zarobila sama (lebo nezarobila!). Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty. Ak nemáte rada Dominiku, nesledujte ju. Ak máte rada Beyonce, sledujte ju. Hlavne sa už prestante porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestante svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Pretože taký názor nikoho nezaujíma a hlavne je zbytočný. Ženy majú držať spolu!

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka),

 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu