Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obľúbený jojkár sa stane trojnásobným otcom: Bábätku vybrali biblické meno!

Ondrej Kandráč a Erika sa tešia na príchod tretieho potomka. Zobraziť galériu (5)
Ondrej Kandráč a Erika sa tešia na príchod tretieho potomka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nie je to tak dávno, čo sa obľúbený jojkársky moderátor Ondrej Kandráč (42) pochválil radostnou novinkou, že s manželkou Erikou čakajú tretie bábätko. Prezradili i to, že sympatická plavovláska nosí pod srdcom dievčatko. Dvojica vybrala dcérke tradičné biblické meno, čo sa v dnešnej dobe vidí zriedka.

Už začiatkom leta sa z Ondreja Kandráča a jeho manželky stanú trojnásobní rodičia. K synčekovi Ondrejkovi a dcérke Emke pribudne sestrička. Jojkársky moderátor sa objavil so svojou polovičkou v relácii Zostali sme doma. Práve tam prezradili, aké meno vybrali svojmu tretiemu potomkovi. Kto by očakával nejaké moderné, zahraničné meno, je na omyle. Dvojica sa rozhodla pre tradičné, dokonca biblické meno.

Galéria: Ondrej Kandráč má takúto krásnu rodinu.

„Priznám sa, že ani sama neviem, prečo som vybrala toto meno, ale ešte som ani nebola tehotná a už som vnútorne cítila, že raz budeme mať malú Máriu. Keď mi potom lekár na ultrazvuku povedal, že to bude chlapček, myslela som si, že ma moja intuícia sklamala. Ondrej sa veľmi potešil, že budeme mať ďalšieho syna, no ja som stále vnútorne cítila, že to predsa len bude Mária,“ povedala Erika v relácii.

Veľmi premýšľala nad tým, ako to oznámiť deťom, že budú mať bračeka. Obaja totiž túžili po sestričke. Reakcia dcérky ju však potešila. „Emuška mi jedného dňa priniesla namaľovaný obrázok, na ktorom bolo napísané: Budem ju ľúbiť, aj keď bude chlapec,“ vysvetlila Ondrejova manželka.

Napokon však ženská intuícia predsa len nesklamala a z chlapčeka sa vykľulo dievčatko, z čoho sa celá rodina veľmi teší. I keď radosť by mali aj zo synčeka. Veď dôležité je najmä to, aby bolo bábätko zdravé. Prečo sa však rozhodli s manželom pre tradičné meno, ktoré sa spája najmä s biblickými príbehmi? „Podľa mňa je to najkrajšie meno. Nakoniec, aj moja, aj Ondrejova babka bola Mária, takže sme sa s tým už všetci stotožnili,“ dodala napokon pre televíziu JOJ budúca trojnásobná mamička.

Rodina Ondreja Kandráča sa rozrastie o piateho člena.
Zobraziť galériu (5)
Rodina Ondreja Kandráča sa rozrastie o piateho člena.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ondrej KandráčErika Kandráčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu