Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Superstaristi "podpálili" hotel: Požiar ich vyhnal z izieb... TOTO sa im ako podarilo?

Požiar vyhnal Superstaristov z izieb Zobraziť galériu (5)
Požiar vyhnal Superstaristov z izieb (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Máme za sebou ďalšiu vyraďovaciu fázu súťaže Superstar, no včerajšia epizóda začínala dosť netradične. Pred vystúpením druhej štvorice sa na obrazovkách objavil obrovský kúdol dymu a súťažiaci museli urýchlene opustiť svoje izby a presunúť sa preč. Čo sa stalo?

Pred vystúpením vo štvorici zrazu súťažiaci zacítili štipľavý zápach a skúšanie piesní prehlušili zvuky požiarneho alarmu. Nikto netušil, čo sa deje a zmätení súťažiaci okamžite museli odísť preč. Následne sa ukázalo, že oheň vznikol v jednej z kúpeľní ubytovaných superstaristov, plamene zachvátili uterák, z ktorého sa dym rozšíril minimálne do celej chodby. 

Galéria: Požiar v Superstar
„Ja som si rozospievaval hlasivky a cítil som dym. Išiel som sa pozrieť na chodbu, či to nejde z chodby a videl som ten dym proti svetlu, že to ide z mojej miestnosti. Brutálne som sa zľakol,” vyjadril sa šokovaný David Jakubkovič, ktorý sa so svojou skupinou pripravoval na poriadne ťažký oriešok - pieseň Príbeh nekončí z pera porotcu Pavla Haberu. 

Požiar vznikol v izbe Davida a jeho spolubývajúceho Oskara.
Zobraziť galériu (5)
Požiar vznikol v izbe Davida a jeho spolubývajúceho Oskara.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Situáciu musel vyriešiť recepčný hotela.
Zobraziť galériu (5)
Situáciu musel vyriešiť recepčný hotela.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ako sme sa dozvedeli, vzniknutú situáciu mal na svedomí buď on alebo jeho spolubývajúci Oskar. „Chalani položili uterák na lampu, musel tam byť vraj dlhšie, keďže to dopadlo takto. Potom tam išiel recepčný, ten to vyriešil a uhasil. Evakuácia sa ale nekonala, súťažiaci radšej zišli dole svojvoľne,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

Viac o téme: PožiarSuperstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu