Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zuzana Plačková odhodila zábrany: Po rokoch sa nechala nafotiť nahá... FOTO Wau, to je záber!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková (28) nikdy nepatrila medzi hanblivky, predsa len, svojho času začínala ako playmate a na svojom konte má aj nejaké tie odvážnejšie zábery. Táto situácia sa ale za posledné roky zmenila, influencerka sa medzi tým stihla vydať a s akýmkoľvek verejným obnažovaním absolútne sekla. Najnovšie ale predsa len urobila výnimku!

Slovenská kráľovná instagramu je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa, no tam všetok jej exhibicionizmus končí. Časy, kedy sa rada pochválila pikantnejšími zábermi sú dávno minulé a na rozdiel od mnohých jej kolegýň živiacich sa Instagramom, jej profil nepraská vo švíkoch pod náložou provokatívnych polonahých fotiek. 

Galéria: Zuzana Plačková si rada užíva luxus

Brunetka sa evidentne posunula niekde úplne inde, no ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy. Toto známe heslo potvrdzuje aj snímka z jej posledného fotenia, kedy sa po dlhej dobe pred objektívom vyzliekla a nechala sa zvečniť úplne nahá. Prednedávnom sme písali o tom, že si Plačková zadovážila nového luxusného tátoša a aktuálne si zaumienila, že so svojím ružovým miláčikom absolvuje aj spoločné fotenie novej kolekcie oblečenia. 

Zuzana Plačková po rokoch zverejnila takúto odvážnu fotografiu.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková po rokoch zverejnila takúto odvážnu fotografiu.  (Zdroj: Instagram Z.P./ Lucia Žofčíková)

Zuzana Plačková odhodila zábrany:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.P./ Lucia Žofčíková)

To mala opäť na svedomí jej šikovná dvorná fotografia Lucia, a zrejme aj to bude dôvod, prečo sa Zuzana odhodlala zhodiť šaty. „Medzi tým sme stihli aj jednu nahú fotku po asi štyroch rokoch," napísala influencerka k záberu a rovno prezradila aj to, ako sa k celej veci postavil jej manžel René. „Dnes mi to môj muž dovolil, lebo bol pri tom," vysvetlila. A výsledok? Takú fotku by si do albumu veru rada založila každá odvážnejšia žena!

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu