Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi tenistka má TELO na zahryznutie: FOTO s frajerom ako dôkaz!

Maria Šarapovová Zobraziť galériu (7)
Maria Šarapovová (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Málokto by odolal! Maria Šarapovová má za sebou hviezdnu tenisovú kariéru, vďaka ktorej sa preslávila po celom svete. Rodáčka z Ruska je však nielen talentovanou, ale tiež šarmantnou ženou. Chlapi však u nej majú smolu. V roku 2018 sa dala dokopy s podnikateľom Alexandrom Gilkesom, ktorý sa slávnej frajerky nevie nabažiť. V minulosti sa v médiách v súvislosti s tým objavili poriadne zaujímavé fotky.

Maria Šarapovová sa narodila 19. apríla 1987 v západosibírskom meste Ňagaň. Vlastnú prvú tenisovú raketu držala v rukách, keď mala 4 roky. Pravidelné tréningy a vytrvalosť ju tri roky na to priviedli na kurz vedený tenisovou legendou Martinou Navrátilovou. V roku 1994 Maria spolu s otcom vycestovali do Ameriky, kde žije dodnes. 

Maria Šarapovova
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Slávna tenistka má na konte množstvo úspechov. Ako 17-ročná ovládla Wimbledon. Neskôr pridala tituly z US Open, Australian Open a v rokoch 2012 a 2014 triumfovala na Roland Garros. 

Celkovo na hlavnom ženskom okruhu WTA zvíťazila na 36 turnajoch vo dvojhre, zo štvorhry pridala tri celkové triumfy.

V roku 2016 sa ambicióznej blondínke zrútil svet. Dôvodom bol trest za dopingovú aféru, ktorú mal na svedomí liek obahujúci meldónium. Po uplynutí trestu sa Maria vrátila na súťažné dvorce, avšak k niekdajšej forme sa už nevrátila. Vo februári tohto roka ukončila svoju kariéru. 

Galéria: Maria Šarapovová

Maria Šarapovová podporuje viaceré charitatívne projekty a má tiež vlastnú nadáciu. V roku 2012 uviedla na trh vlastné cukrovinky s názvom Sugarpova. V minulosti sa viackrát predviedla aj v úlohe modelky.

Bulvár sa o ňu zaujímal v súvislosti s jej milostnými vzťahmi. Jej šarmu podľahli napríklad spevák Adam Levine, tenista Grigor Dimitrov, či basketbalista Sasha Vujačić. V roku 2018 sa Maria dala dokopy s rodákom z Veľkej Británie - Alexandrom Gilkesom, ktorý vlastní aukčný dom zameriavajúci sa na umenie. 

Alexander však vie oceniť aj krásu svojej frajerky. Paparazzi ich v minulosti nafotili počas dovolenky a zábery, ktoré sa objavili v médiách mnohých ľudí zaskočili. Pracháč sa totiž blondínky nevedel nabažiť a pohľad na jej krivky ho poriadne rozvášnil. 

Alexander Gilkes a Maria
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Alexander Gilkes a Maria
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Maria Šarapovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu