Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Dominika Cibulková pobavila svojím vzhľadom spred 29 rokov: TOTO mi zostalo dodnes!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V poslednom čase zaplavujú sociálne siete rôzne výzvy a medzi nimi i jedna, v rámci ktorej sa ľudia delia o svoje fotografie z detstva. Najnovšie sa pridala aj Dominika Navara Cibulková (30).

Odkedy nás šíriaci sa koronavírus prinútil tráviť oveľa viac času doma, rozmohli sa i rôzne výzvy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach. Jednou z nich bola aj výzva zdieľať fotografie z detstva, do ktorej sa okrem iných zapojili aj niektoré známe tváre a svojim fanúšikom tak poodhalili ďalší kúsok zo svojho súkromia. Najnovšie sa k nim pridala aj Dominika Navara Cibulková.

Galéria: Dominika Cibulková má rada luxus

Tá sa s profesionálnou kariérou tenistky rozlúčila iba minulý rok a už o pár týždňov privedie na svet synčeka Jakuba. Možno aj preto sa rozhodla ukázať, ako ona sama vyzerala ako dieťa. Namiesto fotografie sa však pochválila rovno videom, ktoré sa k nej dostalo od jej mamy. Na záberoch je naša tenistka v čase, keď mala len jeden rok. Rozkošné dievčatko sa odvtedy síce zmenilo na nepoznanie a vyrástla z nej naša najúspešnejšia tenistka, no ako Dominika sama poznamenala, niektoré jej črty sa nezmenili.

Dominika Cibulková bola ako dieťa rozkošná.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková bola ako dieťa rozkošná.  (Zdroj: Instagram D.C.)

„Dve veci mi zostali až dodnes: moje krátke nohy a moja láska k zlatu. Všimnite si moje náušnice a retiazku. Už ako 1-ročná blink blink štýl,” zasmiala sa na vlastný účet budúca mamička, ktorá je známa svojou láskou k šperkom a aj vo svojom šatníku skrýva poriadnu zásobu dizajnérskych kúskov.

Ako Dominika Cibulková vtipne zhodnotila, niektoré jej typické črty jej zostali dodnes.
Zobraziť galériu (4)
Ako Dominika Cibulková vtipne zhodnotila, niektoré jej typické črty jej zostali dodnes.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu