Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Markizácka sexica je tehotná: Ukázala bruško... Už je ako lopta!

Markizácka sexica ukázala tehotenské bruško! Zobraziť galériu (6)
Markizácka sexica ukázala tehotenské bruško! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Najprv mali vo vzťahu krízu a vyzeralo to na rozvod len pár mesiacov po svadbe, potom sa všetko zvrtlo. Bývalá farmárka Eva Zelníková (25) po dni sv. Valentína prekvapila nečakanou novinkou. S manželom Matúšom sa už onedlho dočkajú svojho prvého bábätka a aktuálne kráska ukázala aj rastúce tehotenské bruško.

„My už svoj valentínsky darček máme. Pánbožko nám s Matúškom požehnal ten najkrajší. Naša tretia tohtoročná novinka, 4 roky vzťahu a tvrdej práce za nami, najvyšší čas užiť si materskú. Už nech si medzi nami, láska, tešíme sa na teba… Zahrnieme ťa všetkou láskou sveta, juchúúú, materská,” napísala Eva ešte vo februári, keď zverejnila svoje prvé tehotenské fotky. 

Galéria: Eva Zelníková

Tehotná Eva Zelníková sa už takto krásne zaguľatila.
Zobraziť galériu (6)
Tehotná Eva Zelníková sa už takto krásne zaguľatila.  (Zdroj: Instagram E.Z.)

Bruško sexi blondínky odvtedy viditeľne narástlo a hoci sa ním často nechváli, tentokrát ho ukázala rovno dvakrát. Eva si počas karantény zaviedla pokojný režim a, samozrejme, väčšinu času trávi doma. Vylihovanie jej však nedopriali jej dva psíky, neskôr sa vybrala aj na prechádzku do prírody, kde sa odfotila v obtiahnutom tričku. „Toto bude krásne leto s loptou pod tričkom,” skonštatovala blondínka. 

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu