Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Je to ešte ona? Nora Mojsejová sa stráca pred očami... Ukázala sa aj v plavkách!

Nora Kabrheľová Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová

BRATISLAVA - Podnikateľka Nora Kabrheľová (61), v minulosti viac známa ako Nora Mojsejová, si získala medzi Slovákmi svojich fanúšikov. K popularite jej iste dopomohli aj jej legendárne výroky a komik Fero Joke, ktorý ju s radosťou paroduje. Teraz potešila svojich priaznivcov fotografiou a krátkym videom v plavkách.

Nora Kabrheľová má na svojom Instagrame celkom slušnú základňu fanúšikov. Tridsaťtisíc sledovateľov rozhodne nie je na zahodenie. Mnohí ju považujú doslova za kráľovnú či udavačku trendov. Naposledy sa podnikateľka a niekdajšia reality hviezda pochválila záberom zo záhrady. „Fajne teplo. Pekný deň vám,” napísala k fotke.

Nora Kabrheľová je štíhla ako prútik. Vyzerá na nepoznanie.
Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová je štíhla ako prútik. Vyzerá na nepoznanie.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Nebolo by na tom nič zvláštne, keby tmavovláska nebola takmer na kosť vychudnutá. Kedysi pevná žena s oblejšou tvárou sa doslova stráca pred očami a dnes vyzerá ako prútik. Z váhy jej ubudlo množstvo kilogramov. Ženy v jej veku sa len málokedy môžu pochváliť štíhlou postavou, i keď Norike by nejaký ten „wiener schnitzel" nezaškodil. Fanúšikovia sú však s jej vzhľadom nadmieru spokojní a pod jej fotografiou sa objavili komentáre ako „Veď vy vyzeráte lepšie jak Donatella Versace,” či „Ty ako dobre vyzeráš, ty potvora jedna.”

Okrem toho si uplynulé dni užívala slnečné počasie a kúpanie v bazéne aj so svojou sestrou Erikou. Pravdepodobne ona jej urobila krátke video z vody, ktoré rodáčka z Trenčína zverejnila v príbehu. Na ňom sa fanúšikom ukázala rovno v plavkách a odhalila svoj dekolt.

Nora Kabrheľová sa pochválila aj záberom so sestrou.
Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová sa pochválila aj záberom so sestrou.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Nora Kabrheľová v plavkách (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nora Kabrheľová Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu