Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenskí DJ-i bojujú svojsky proti koronavírusu: Robia žúrku pre tisíce ľudí!

Chystajú žúrku. Zobraziť galériu (4)
Chystajú žúrku. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Slovensko sa všemožne snaží brániť a na ľudí sa apeluje, aby dodržiavali ochranné opatrenia. Koronavírus má u nás už niekoľko potvrdených prípadov a mnohí sa boja. Svojským spôsobom sa však rozhodli bojovať hudobníci DJ EKG a DJ Mairee. Tí si totiž pre Slovákov prichystali párty, aká tu ešte nebola!

Slovenská vláda vyhlásila mimoriadnu situáciu, školy budú dva týždne zatvorené, rovnako sú zatvorené bary, wellnesy, aquaparky, reštaurácie a cez víkend i nákupné centrá. Okrem potravín, lekární a drogérie inde nenakúpite. Na ľudí všetci kompetentní apelujú, aby sa zdržiavali čo najviac doma. Ak už niekam musia ísť, nech si vezmú rúšku či respirátor, aby predišli nákaze koronavírusom.

Svojským spôsobom sa rozhodli podporiť boj proti pandémii dvaja slovenskí DJ-i, a to poriadnou žúrkou. Nemusíte sa báť, neporušujú žiadne nariadenia. Ide totiž o vôbec prvú online párty s názvom #ZOSTANDOMA. Chcú tak apelovať najmä na mladšie ročníky a svojich fanúšikov, aby nebrali opatrenia na ľahkú váhu a takto im ponúkajú spôsob, ako sa zabaviť i doma. „Keďže mnoho z nás má problém udržať sa doma, pretože hľadáme príjemnú spoločnosť, zábavu a možno aj niečo iné... Ak tiež patríte medzi nás, ale napriek tomu chcete byť zodpovední a dodržať 14-dňovú karanténu nariadenú vládou „poďte“ s nami na prvú iba online party!“ znie pozvánka DJ EKG a DJ Mairee, ktorí sa spojili pre dobrú vec.

DJ EKG a DJ Mairee sa spojili pre dobrú vec, aby udržali ľudí doma.
Zobraziť galériu (4)
DJ EKG a DJ Mairee sa spojili pre dobrú vec, aby udržali ľudí doma.  (Zdroj: Facebook)

Prvá internetová párty sa koná už dnes o 20:00 a dokonca je interaktívna. Hudobníci vyzývajú ľudí, aby si urobili fotku, video či príbeh na sociálnej sieti a označili to hashtagom #ZostanDoma. Veď zabaviť sa dá v týchto náročných časoch aj v pohodlí domova a najmä zodpovedne. Idete do toho?

#zostandoma DJ Mairee a DJ EKG

Viac o téme: KoronavírusDJ EKGDJ Mairee#zostandoma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu