Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Na Slovensku mimoriadne opatrenia a Smatanová? Posiela pozdravy z lyžovačky v Alpách!

Zuzana Smatanová si išla zalyžovať do Álp Zobraziť galériu (5)
Zuzana Smatanová si išla zalyžovať do Álp (Zdroj: Instagram Z.S.)

ALPY - Ako sa v posledných dňoch ukazuje, nezodpovednosť Slovákov nepozná hraníc. Za všetko hovorí včerajší záber z lyžiarskeho strediska v Jasnej, kde sa ľudia nakopili po tom, čo kvôli koronavírusu zatvorili školy. Opatrenia si verejnosť pomýlila s prázdninami a kým väčšina známych osobností nad počínaním ľudí len krútila hlavou a nenachádzala pekných slov, Zuzana Smatanová (35) urobila presný opak a išla si zalyžovať...

Ľudia vo veľkom rušia dovolenky a tí, čo môžu a zodpovednosť im nie je cudzia, sa podľa odporúčaní zdržujú doma. To však nie je prípad Zuzany, ktorá si išla zalyžovať do rakúskych Álp a fotkou z hôr sa pochválila rovno na svojom Instagrame. „Pozdravujem z hôr, kopce boli dnes v hmle, slnko sa len ťažko predieralo cez mraky... Nezaľudnené svahy a prázdne lanovky,” uviedla speváčka, ktorá už len z tejto situácie  mohla čo-to pochopiť.

Galéria: Zuzana Smatanová
Paradoxne, v tom istom príspevku vyzvaľa ľudí, aby nechodili kade-tade. „Prajem si, aby sa táto situácia dala čím skôr do poriadku. Dovtedy: Zdržiavajte sa viac doma,” napísala, čo pri fotke z lyžiarskeho strediska nedáva absolútne žiadny zmysel, jej ďalšie odporúčania teda vyznievali minimálne trochu komicky. Onedlho nato zverejnila aj ďalšiu snímku rovno zo svahu. 

Zuzana Smatanová namiesto pobytu doma zvolila lyžovačku v Alpách.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Smatanová namiesto pobytu doma zvolila lyžovačku v Alpách.  (Zdroj: Instagram Z.S.)

KORONAVÍRUS Na Slovensku mimoriadne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.S.)

Na tú potom zareagovala aj Kristína Tormová, ktorá predtým hromžila aj nad situáciou v Jasnej. „To je stará fotka, že?” nedalo jej, na čo Smatanová zareagovala, že ide o aktuálny záber. Potom sa odvolala na prázdne svahy s tým, že tam naozaj takmer nikto nebol a keďže eliminovala kontakt s ostatnými ľuďmi na minimum, považuje svoje konanie za zodpovedné. 

O niekoľko hodín sa Zuzana vybrala späť na Slovensko. „Verím, že odtiaľto nič domov neprinesiem, budem opatrná a zodpovedná. Držme si palce,” napísala a neskôr dodala, že sa, samozrejme, na dva týždne zavrie do domácej karantény, a teda bude postupovať podľa nariadení vlády. Snáď si teda Zuzana naozaj nepriniesla domov neželaný suvenír a zostáva len veriť, že Slováci konanie niektorých známych osobností, ktoré by mali ísť ostatným príkladom, nebudú nasledovať...

Viac o téme: KoronavírusZuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu