Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Nehoda pri nakrúcaní markizáckeho seriálu: Kanócz v šoku... »Invalidného« kolegu zhodila z vozíčka!

Zuzana Kanócz pri nakrúcaní nechtiac zhodila kolegu z vozíčka. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Kanócz pri nakrúcaní nechtiac zhodila kolegu z vozíčka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ups! Aj pri nakrúcaní seriálu s vážnou témou často vznikajú poriadne vtipné momenty. Jeden taký má najnovšie na svedomí herečka Zuzana Kanócz (40). Svojho kolegu Petra Kissa (22), ktorý v markizáckej novinke stvárňuje chlapca s amputovanou nohou, totiž v jednej scéne nechtiac zhodila z invalidného vozíčka!

Takmer došlo k úrazu! Televízia Markíza v utorok večer odvysielala prvú časť novinky s názvom Červené pásky. Ide o seriál s pomerne ťažkou témou - mapuje život ťažko chorých detí v nemocnici. Napriek tomu pri nakrúcaní často vznikajú poriadne vtipné momenty, vďaka ktorým si herci neraz musia držať bruchá od smiechu. 

Galéria: Zuzana Kanócz

Jeden taký má na svedomí aj Zuzana Kanócz, ktorá v seriáli stvárňuje mamu Jonáša. Toho hrá 22-ročný herec Peter Kiss. No a práve on doplatil na herečkino rozohnenie sa pred televíznymi kamerami. Keď totiž seriálového syna na invalidnom vozíku otočila, posunula ho tak nešťastne, že chlapec stratil rovnováhu a aj s kreslom skončil na zemi. 

Herečka v tom momente zostala v očividnom šoku. A mladého herca museli zo zeme dvíhať dvaja chlapi. „Prepáč mi to! Táto otočka, to je... Ach,“ vychrlila zo seba Kanócz. Pozrite na zábery z osudného momentu. FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana KanóczČervené páskyPeter Kiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu