Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda českých Babovřeskov krvácala priamo na javisku: Prasknutá cievka... Zásah lekára!

Bronislav Kotiš Zobraziť galériu (8)
Bronislav Kotiš (Zdroj: SITA)

PRAHA – Českým divákom sa nedávno v divadlo naskytol pohľad, ktorý nemal nič spoločné s predstavením. Jeden z hercov, ktorí hrajú v muzikáli Sugar, totiž začal krvácať priamo na javisku. Nešlo len o pár kvapiek. Valiacu sa krv nevedeli zastaviť, a tak musel Bronislav Kotiš (47), Slovákom známy najmä z komédie Babovřesky, vyhľadať lekára a predstavenie museli zrušiť!

Počas muzikálového predstavenia Sugar (Niekto to rád horké) sa hercovi Bronislavovi Kotišovi pustila z nosa krv. Diváci tak boli svedkami krvácania priamo na javisku Divadla Na Fidlovačce. Bežne sa dá krv z nosa za pár minút zastaviť osvedčenými spôsobmi, no toto bol iný prípad. Tu nepomáhalo nič, a tak musel umelec vyhľadať lekársku pomoc. Dokonca museli organizátori v polovici zrušiť predstavenie.

„Nepodarilo sa za mňa narýchlo zohnať náhradu, takže sme museli predstavenie, bohužiaľ, prerušiť,“ vyjadril sa pre denník Aha! Kotiš, ktorému musel napokon pomôcť doktor. „Praskla mi cievka, ktorá tok krvi spôsobila. Po drobnom lekárskom zákroku ma čaká rekonvalescencia,“ prezradil známy Čech. Od hrania si tak dá zrejme na čas pauzu. Kvôli prasknutej cievke museli hasiť alternáciu nielen v Divadle Na Fidlovačce, ale aj v Divadle Broadway. Tam ho ale v muzikáli Kvítek mandragory zastúpil Michal Novotný.

Branislav Kotiš začal počas predstavenia krvácať z nosa.
Zobraziť galériu (8)
Branislav Kotiš začal počas predstavenia krvácať z nosa.  (Zdroj: falcon)

Viac o téme: Bronislav Kotiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu