Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Najodvážnejšie scény kariéry? Juraj Loj ako gay... Sex s mužom!

Herec Juraj Loj si vo filme Šarlatán strihol homosexuálne scény s kolegom Ivanom Trojanom. Zobraziť galériu (4)
Herec Juraj Loj si vo filme Šarlatán strihol homosexuálne scény s kolegom Ivanom Trojanom. (Zdroj: cinemart)

BRATISLAVA - Juraj Loj (37) sa na Slovensku preslávil najmä ako Martin Rozner v obľúbenom markizáckom seriáli Búrlivé víno. Tam stvárnil lámača ženských sŕdc... Aktuálne sa však ukáže v úlohe z úplne iného súdka. Vo filmovej novinke Šarlatán totiž hrá gaya - a strihol si aj poriadne odvážne scény s kolegom Ivanom Trojanom (55)!

Juraj Loj sa už čoskoro objaví na plátnach slovenských kín v českej filmovej novinke s názvom Šarlatán. Ako už sám názov napovedá, strhujúca životopisná dráma opisuje príbeh muža obdarovaného liečiteľskými schopnosťami.

Galéria: Juraj Loj ako gay vo filme Šarlatán

Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami a opisuje život liečiteľa Jána Mikolášika. Toho stvárňuje Čech Ivan Trojan a známy Slovák si strihol postavu jeho asistenta. No a práve medzi touto dvojicou dôjde k intímnemu zblíženiu. Hereckí kolegovia tak pred kamerami museli stvárniť homosexuálny vzťah, ale aj samotný sex. 

„Bola to asi najzložitejšia postava, akú som kedy vo filme hral. Zvláštna a veľmi rozporuplná. Mikolášek je schopný počas jednej scény sympatie získať a hneď ch zase stratiť, a to sa odohrá napríklad aj trikrát. Čo môže byť pre diváka veľmi zaujímavé,“ vyjadril sa Ivan Trojan.

„František je mladý muž, ktorý prišiel hľadať prácu. Jeho odvaha, sebaistota a chuť žiť ho svojím spôsobom predurčili na to, aby sa stal pomyselným pilierom v Mikoláškovom živote,“ povedal k svojej postave Juraj Loj.

VIDEO: Pozrite si ukážky z filmu Šarlatán

Šarlatán

Viac o téme: Juraj LojIvan Trojan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu