Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zostarnutý a zničený Loj: Preboha, čo sa to s ním stalo?!

Juraj Loj bude v novom filme doslova na nespoznanie. Zobraziť galériu (6)
Juraj Loj bude v novom filme doslova na nespoznanie. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Herci sa pri svojej práci prevteľujú do kože niekoho iného. Môžu byť o niekoľko rokov starší, o niekoľko kíl ťažší... Žiadna premena nie je pre šikovných filmových maskérov výzvou. Aktuálne takouto premenou prekvapil Juraj Loj (36). A na zábere z natáčania nového filmu by ho mnohí ani nespoznali. Vyzerá zostarnuto a zničene. Veď pozrite sami!

Juraj Loj patrí k tým známym tváram, ktoré sú so svojimi fanúšikmi v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. Tam pravidelne zverejňuje novinky zo svojho súkromného, ale aj profesionálneho života. A aktuálne mnohých prekvapil svojím najnovším príspevkom na Instagrame. 

Je na ňom totiž zostarnutý a viditeľne zničený! Jeho fanúšikovia sa tak v prvom momente mohli zľaknúť, čo sa ich obľúbenému umelcovi stalo... Našťastie, však nejde o jeho skutočnú podobu - herec totiž aktuálne natáča nový film.

„Obžalovaný F. P. je odsouzen na trest... Pripravovaný film pre Agniezsku Holland,“ napísal k záberu zmenený Loj. Toho sme aj oslovili, nech nám prezradí viac o svojej postave a o aký film konkrétne ide. 

„Ide o film Agniezski Holland, je to film o Janovi Mikolášovi, českom liečiteľovi, ktorého bude hrať Ivan Trojan a ja hrám jeho pomocníka a blízkeho priateľa. Je to podľa skutočnej udalosti,“ priblížil nám Loj.

Viac o téme: Juraj Loj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu