Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalému jojkárky Orviskej sa narodilo druhé dieťa a ona... Neuveriteľná reakcia: To fakt?!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram S.O.)

NEW YORK - Dvanásty február ostane pre herečku Natáliu Germani (27) už navždy nezabudnuteľný. Na svet priviedla totiž svoju prvú dcérku Zunu, ktorú má s hudobníkom Martinom Valihorom (43). Ten má z predchádzajúceho vzťahu s jojkárkou Alexandrou Orviskou (36) dcéru Viky. A práve jeho bývalá sa vyjadrila k narodeniu nevlastnej sestričky svojho dieťaťa.

Natália Germani a Martin Valihora sa tešia z prírastku. V stredu dvanásteho februára sa im narodila dcérka, ktorej dali netradičné meno Zuna. Kým pre herečku je to prvé dieťa, hudobník zažíval reprízu. Malá princezná má totiž aj nevlastnú sestričku Viky, ktorú má Valihora s moderátorkou televízie JOJ Alexandrou Orviskou.

Saša Orviská vychádza s čerstvou mamou Natáliou Germani veľmi dobre.
Zobraziť galériu (6)
Saša Orviská vychádza s čerstvou mamou Natáliou Germani veľmi dobre.  (Zdroj: Instagram S.O.)

A práve ona sa vyjadrila k narodeniu dievčatka na sociálnej sieti. Kto by čakal nie veľmi nadšenú reakciu, je na omyle. Dvojica totiž so Sašou vychádza nad pomery dobre a dokonca je s nimi v tejto chvíli aj v Amerike. Jojkárka sa pochválila záberom s nafúkanými balónmi a pomocou hashtagov sa vyjadrila, že nemá slov a prírastok v rodine Valihorovcov doslova roztopil jej srdce.

Vo svojom príbehu si dokonca na zdravie čerstvej maminy, dvojnásobného otca, šťastnej sestričky a malej princeznej pripila. Lebo, ako sama tvrdí, ona jediná z tohto rodinného ansámblu môže. „Na teba maminka! A hlavne na ten malý zázrak! Zapijem ho teda ja, keďže som jediná, kto v našej rodine môže. Love you a big respect!!! (ľúbim vás a veľký rešpekt, pozn. red.),” napísala Saša, ktorá sa z dievčatka teší.

Alexandra Orviská má zo Zuny obrovskú radosť.
Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská má zo Zuny obrovskú radosť.  (Zdroj: Instagram S.O.)

Viac o téme: Martin ValihoraNatália GermaniSaša Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu