Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurovčíkova pocta Duchoňovi opäť položila Bratislavu: Famózna šou beznádejne vypredaná!

Zábery z hudobno-tanečnej šou Duchon's. Zobraziť galériu (11)
Zábery z hudobno-tanečnej šou Duchon's. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - S kultúrnymi podujatiami sa v poslednom období akoby roztrhlo vrece, no to, ktorého svedkom boli v piatok večer bratislavskí diváci, sa skutočne radí medzi tie najvýnimočnejšie. Reč je o šou Duchon's, pocte legendárnemu Karolovi Duchoňovi († 35), ktorú nemá na svedomí nik iný ako režisér Ján Ďurovčík (48).

Fanúšikovia speváckej ikony 70. rokov sa dočkali naozaj neuveriteľného zážitku. V už šiestykrát vypredanej bratislavskej hale sa im talentovaní umelci postarali o nezabudnuteľnú spomienku. Na dosky sa opäť postavili so šou Duchon's, ktorá pravidelne vypredáva sály na Slovensku. Hity Karola Duchoňa už niekoľkýkrát postavili divákov na nohy a tí protagonistov odmenili neutíchajúcim potleskom. 

Mám ťa rád, Čardáš dvoch sŕdc či v Dolinách. Aj tieto legendárne piesne predviedli na javisku umelci ako Patrik Vyskočil, Lukáš Pišta, Michal Candrák, Lenka Machciníková, Barbora Ďurovčíková, Radka Šutláková. Samozrejme, chýbať nemohli ani dynamické choreografie tanečníkov, no a celú šou mal pod taktovkou už spomínaný Ján Ďurovčík. 

Umelci zo seba na javisku doslova vypľuli duše.
Zobraziť galériu (11)
Umelci zo seba na javisku doslova vypľuli duše.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Celé osadenstvo diváci odmenili nadšenými ováciami a obrovským potleskom.
Zobraziť galériu (11)
Celé osadenstvo diváci odmenili nadšenými ováciami a obrovským potleskom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ten neskrýval dojatie nad tým, že šou opäť zaznamenala úspech a diváci o ňu majú aj naďalej obrovský záujem. „Nemôžem tomu uveriť... Naozaj sme nečakali, čo tá šou spôsobí. Ideme už druhé turné a záujem je aj o ďalšie. Fakt tomu nemôžem uveriť,” povedal nám režisér, ktorý teraz zrejme bude musieť rozmýšľať nad pridaním ďalších predstavení.

Viac o téme: Ján ĎurovčíkDuchon's
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu