Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Posledná rozlúčka s Monikou Potokárovou (†27): V divadle šokujúco nebude... TOTO je dôvod!

Rozlúčka s Monikou Potokárovou sa šokujúco nebude konať v divadle. Zobraziť galériu (4)
Rozlúčka s Monikou Potokárovou sa šokujúco nebude konať v divadle. (Zdroj: Vlado Anjel/SND)

BRATISLAVA - V úvode týždňa sa na verejnosť dostala informácia, ktorá šokovala azda každého. Zomrela totiž len 27-ročná herečka Monika Potokárová, ktorá si z doposiaľ neobjasnených príčin siahla na život. Brunetka patrila k talentovaným členom Slovenského národného divadla, hrala v 12 hrách. Automaticky sa preto rátalo s tým, že sa verejnosť a kolegovia s brunetkou budú môcť rozlúčiť v SND. Posledná rozlúčka sa však šokujúco v divadle konať nebude!

V pondelok verejnosť zasiahla informácia o smrti Moniky Potokárovej. Mladučká herečka si mala z nevysvetliteľných príčin vziať život v byte svojho manžela Roba Rotha, ktorý ju v pondelok ráno našiel bez známok života.


Mrazivé odhalenie Potokárovej (†27): Kým umierala, manžel spal... Takto si vzala život?!


Býva zvykom, že verejnosť a hereckí kolegovia sa so zosnulým umelcom rozlúčia v divadle, v ktorom pôsobil. Posledná rozlúčka s Monikou sa však, šokujúco, konať nebude... Ani v jednom z divadiel, v ktorých účinkovala. 

Rodina takého posledné zbohom totiž odmietla. „Na žiadosť Monikinej rodiny a blízkych posledná rozlúčka nebude v Bratislave, a teda ani v SND. Pohreb sa bude konať na východe Slovenska, odkiaľ Monika pochádzala,“ povedal riaditeľ činohry SND Peter Kováč.

S Potokárovou sa tak všetci jej priatelia a blízki budú môcť rozlúčiť len v jej rodisku. Brunetka sa narodila v Prešove. 

Viac o téme: Slovenské národné divadloMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu