Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monika Potokárová (†27) navždy odišla: Títo muži si získali herečkino srdce počas jej života

Monika Potokárová (†27) Zobraziť galériu (5)
Monika Potokárová (†27) (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Smrť Moniky Potokárovej (†27) zasiahla herecký i divácky svet v pondelok. Do umeleckého neba mala odísť z vlastnej vôle samovraždou, pričom rovnako svoj život skončila aj jedna z jej posledných postáv, Antigona. Počas života si jej srdce získali traja verejne známi muži, všetci z brandže, v ktorej sa pohybovala. S tým posledným si povedali áno...

Jej smrť zasiahla mnohých. Či už rodinu, kolegov, spolužiakov, kamarátov, ale určite aj jej bývalých partnerov. Najväčší šok a bolesť zrejme prežíval ten posledný, Róbert Roth, za ktorého sa mladá herečka pred pol rokom vydala.

Odkedy sa však stala známou ako seriálová Rebeka z Paneláku, srdce mladej tmavovlásky si postupne získali traja muži. Ešte v roku 2014 sa na pľaci pri nakrúcaní Prvého oddelenia zoznámila s režisérom Romanom Fabianom, ktorý sa podieľal na spomínanom seriáli. Dokopy sa dali v apríli, a ako hovorili aj ich kolegovia, svoju lásku neskrývali. „Je vidno, že si spolu výborne rozumejú. Svojím vzťahom sa netaja ani na pľaci. Ako pár sa prezentujú už aj na sociálnej sieti,” povedal nám vtedy náš zdroj. Ich láska však napokon nevydržala a jej srdce zahorelo neskôr láskou k ďalšiemu kolegovi.

Monika Potokárová v roku 2014 randila s režisérom Romanom Fabianom. Svoju lásku neskrývali ani na pľaci.
Zobraziť galériu (5)
Monika Potokárová v roku 2014 randila s režisérom Romanom Fabianom. Svoju lásku neskrývali ani na pľaci.

V júli 2016 si Monikine sympatie získal herec Samo Spišák. Práve on v seriáli Panelák predstavoval Patrika Janča, ktorý bol Rebekinou platonickou láskou. Rebekinu mamu v seriáli dokonca hrala Lenka Barilíková, ktorá je skutočnou Samovou mamou. Dvojica si k sebe našla cestu, aj po bratislavskej promenáde sa prechádzali ruka v ruke a svoju lásku neskrývali. Ich vzťah však nakoniec nevydržal a už ďalší rok sa Samo objavil po boku inej hereckej kolegyne.

V lete 2016 si padla do oka s hereckým kolegom Samom Spišákom. Práve on hral v seriáli Panelák jej platonickú lásku.
Zobraziť galériu (5)
V lete 2016 si padla do oka s hereckým kolegom Samom Spišákom. Práve on hral v seriáli Panelák jej platonickú lásku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Monika Potokárová mala napokon svoje šťastie a spriaznenú dušu nájsť v svojskom hercovi Robovi Rothovi. Za neho sa podľa našich informácií vydala na výlete v Bruseli, kam sa spolu vybrali. Áno si povedali ešte v marci, no spoločný manželský život si neužili nadlho. Práve jej o dvadsať rokov starší manžel ju vraj v pondelok našiel vo vani s podrezanými žilami.

Monikino srdce si napokon získal svojský herec Robo Roth, za ktorého sa vydala v marci tohto roka.
Zobraziť galériu (5)
Monikino srdce si napokon získal svojský herec Robo Roth, za ktorého sa vydala v marci tohto roka.  (Zdroj: TASR)

Smrť Moniky určite najviac zasiahla Roba Rotha, ktorému po nej v srdci ostane prázdno. No nech už skončili herečkine vzťahy s Romanom a Samom akokoľvek a z kohokoľvek strany, zaiste ani im jej odchod do hereckého neba nie je ľahostajný. Veď každému z nich troch na určitý čas patrilo jej mladé srdce.

Monikin úsmev si budú ľudia pamätať.
Zobraziť galériu (5)
Monikin úsmev si budú ľudia pamätať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Monika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu