Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bezpečnostné opatrenia pri Gottovom hrobe: Miesto posledného odpočinku rieši už aj polícia!

Bezpečnostné opatrenia pri Gottovom hrobe! Zobraziť galériu (4)
Bezpečnostné opatrenia pri Gottovom hrobe! (Zdroj: Markiza/Topky.sk)

PRAHA - Pred niekoľkými dňami Ivana Gottová (43) prezradila informáciu, na ktorú všetci netrpezlivo čakali. Oznámila miesto posledného odpočinku Karla Gotta († 80), ktorý na začiatku októbra podľahol boju s akútnou leukémiou. Maestro síce ešte pochovaný nie je, no už teraz sa začali riešiť bezpečnostné opatrenia týkajúce sa jeho hrobu!

Tieto informácie priniesol český Blesk, ktorý k tejto téme oslovil riaditeľa správy pražských cintorínov. „Pri hrobovom zariadení maestra Karla Gotta očakávame veľkú návštevnosť ľudí, a preto je nutné celú situáciu riešiť nielen s našimi zamestnancami, ale tiež s ďalšími inštitúciami, teda úradmi a políciou,” vyjadril sa pre spomínaný portál Karel Kobliha. Podľa Blesku by aktuálne mali všetky tieto inštitúcie s rodinou riešiť napríklad aj to, či bude Karlov hrob monitorovaný kamerami. 

Karel Gott bude pochovaný na českých Malvazinkách,
Zobraziť galériu (4)
Karel Gott bude pochovaný na českých Malvazinkách,  (Zdroj: Profimedia)

Fanúšikovia by sa už onedlho mali dozvedieť presné miesto, kde bude Karel Gott naposledy odpočívať. Zatiaľ sa vie iba to, že miesto jeho hrobu bude na pražských Malvazinkách.
Zobraziť galériu (4)
Fanúšikovia by sa už onedlho mali dozvedieť presné miesto, kde bude Karel Gott naposledy odpočívať. Zatiaľ sa vie iba to, že miesto jeho hrobu bude na pražských Malvazinkách.  (Zdroj: Profimedia)

Keďže miesto jeho posledného odpočinku je známe od momentu, kedy Ivana verejnosti oznámila, že Maestro si prial byť pochovaný na českých Malvazinkách, logicky sa očakáva, že k jeho hrobu príde množstvo fanúšikov. Riaditeľ Kobliha si však nemyslí, že by s návštevníkmi a organizáciou bezpečnostných opatrení mohol vzniknúť akýkoľvek problém. „Som bytostne presvedčený, že to všetko zvládneme,” povedal Blesku. 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu