Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hovorkyňa Karla Gotta (†80) porodila: Krásne gesto z jej strany... Dcérka dostala meno po Maestrovi!

Nádherné gesto. V čase smútku prišlo klbko radosti a dostalo meno po Karlovi Gottovi. Zobraziť galériu (5)
Nádherné gesto. V čase smútku prišlo klbko radosti a dostalo meno po Karlovi Gottovi. (Zdroj: Instagram A.S./Ján Zemiar)

PRAHA - Napriek smutným udalostiam, ktoré posledné týždne sprevádzali hovorkyňu Karla Gotta (†80), má teraz obrovský dôvod na radosť. Aneta Stolzová sa totiž stala po druhýkrát mamou a narodila sa jej dcérka. Aneta však navyše urobila nádherné gesto, ktorým si uctila zosnulého speváka a dieťatku dala meno práve po ňom.

Posledné týždne boli pre hovorkyňu Karla Gotta (†80) a kamarátku Ivany Gottovej (43) náročné. Hoci sa s partnerom Alešom Růžičkom tešili na druhé bábätko, s rodinou speváka prežívala ťažké chvíle.

Aneta a jej partner Aleš si boli s Gottovcami veľmi blízki.
Zobraziť galériu (5)
Aneta a jej partner Aleš si boli s Gottovcami veľmi blízki.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Pred niekoľkými týždňami musela médiám oznámiť, že spevák so zlatom v hrdle má akútnu leukémiu, čo už samo o sebe napovedalo, že jeho čas na Zemi sa kráti. Minulý utorok ju zasiahla jeho smrť, pretože nebol len jej zamestnávateľom. Hoci sa pripravovala pomaly na pôrod, opäť musela dať médiám vyhlásenie, tentoraz to najsmutnejšie.

Týždeň po smrti legendárneho speváka, herca a skvelého človeka, sa Anete narodila dcérka. Ako sa hovorí, jeden život odišiel, druhý prišiel. Brunetka s Gottovcami spolupracovala dlho a už boli ako členovia jednej rodiny. Aj preto sa zrejme rozhodla uctiť si pamiatku Karla Gotta a svojej dcérke dala druhé meno po ňom.

„Amálka Karla Stolzová je na svete. Náš Zúrivec je novopečený dvojnásobný otecko! Amálka, Anetka i Aleš gratulujeme vám! Máme vás radi!" gratulovali šťastným rodičom Alešovi kolegovia z Rádia Impuls na Instagrame.

Alešovi Růžičkovi alias Zúrivcovi gratulovali kolegovia z rádia prostredníctvom Instagramu.
Zobraziť galériu (5)
Alešovi Růžičkovi alias Zúrivcovi gratulovali kolegovia z rádia prostredníctvom Instagramu.  (Zdroj: Rádio Impuls)

Viac o téme: Karel GottAneta Stolzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu