Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké rozuzlenie na Farme: Do hry sa vracia...

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na markizáckej Farme sa to poriadne zamotáva. Po tom, ako zo zdravotných dôvodov musela zo šou odstúpiť Martina Kovalčíková (30), rozbehli sa špekulácie o tom, kto chýbajúcu východniarku nahradí. Tým je teraz koniec. Rozhodnutie niektorých farmárov poriadne zaskočilo.

„Žiadny chlap nech tu nejde. Nech tu príde baba. Blondína. Taká echt východniarka. Pekná,” tak zneli želania farmárov po tom, ako hru nečakane opustila súťaziaca z tímu východniarov Martina Kovalčíková. Tú odviezla sanitka kvôli zdravotným ťažkostiam a Košičanka skončila v nemocnici. Neskôr prišli zlé správy. Martinin stav je natoľko vážny, že sa už do hry o 75-tisíc vrátiť nemôže.


Markizácka farmárka sa už z nemocnice nevráti: Mal ju nahradiť posledný vypadnutý, ale... Má to jeden háčik!


Martina Kovalčíková bola nútená Farmu opustiť.
Zobraziť galériu (6)
Martina Kovalčíková bola nútená Farmu opustiť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hospodár Martin Bagár požiadavky na novú posilu vypočul a prisľúbil, že ich zváži pri výbere. A svoje slovo dodržal. Onedlho do priestorov statku zavítala štíhla, i keď trochu mĺkva blondínka. Farmárom však trvalo len pár okamihov, aby odhalili pravú identitu novej posily. A nie všetci boli výberom nadšení.

Na Farmu prišla záhadná blondína.
Zobraziť galériu (6)
Na Farmu prišla záhadná blondína.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pod prestrojením sa totiž ukrýval Martin Kollár (20), ktorý vypadol v poslednom dueli. I keď jeho návrat bol jednou z možných alternatív, s istotou sa predpokladať nedal. Martin síce vypadol zo šou ako posledný, nie však z tímu východu. A práve do tohto tímu mala posila pribudnúť. Rozuzlenie zmäteným farmárom predostrel až on sám. „Ja teraz idem namiesto Maťky na východ. Prišiel som vás združiť, pretože som počul, že sa veľmi hádate. Tak som vám trošku prišiel pomôcť,” povedal svojim súperom.

Pod prestrojením sa ukrýval posledný vypadnutý západniar Martin Kollár.
Zobraziť galériu (6)
Pod prestrojením sa ukrýval posledný vypadnutý západniar Martin Kollár.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zdá sa však, že vo svojom novom tíme sa nezapísal veľmi úspešne. „Prišiel a zvítal sa so západniarmi, rozdal im banány, mandarínky a nám nepodal ani ruku,” posťažoval sa Radovan Dulin, ktorý neskrýval rozhorčenie nad rozhodnutím produkčného štábu. „Nechcem ho tu,” vypadlo z neho hneď, ako neobľúbeného súpera uvidel vo dverách. Naopak, radosť mala západniarka Kristi, ktorá sa ako jediná s Martinom úprimne zvítala.

Radovan Dulin neskrýval rozhorčenie nad Martinovým návratom.
Zobraziť galériu (6)
Radovan Dulin neskrýval rozhorčenie nad Martinovým návratom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Či presun medzi tímami pomôže napätej atmosfére na Farme a ako sa západniar Martin adaptuje do tímu východniarov, ktorí mu ešte pred pár dňami boli súpermi, ukážu až ďalšie dni.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu