Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Popoluška odhodila šaty: Úplne NAHÁ pred objektívom!

Princ by sa nestačil čudovať. Zobraziť galériu (6)
Princ by sa nestačil čudovať. (Zdroj: Instagram K.K.)

ALPY - Poriadnu odvahu preukázala modelka, herečka a moderátorka Kateřina Klausová (27), ktorá v českom muzikáli stvárnila nežnú Popolušku. Na výlete v Alpách totižto ako mávnutím sudičkinho prútika stratila oblečenie a vyfotiť sa nechala tak, ako ju príroda stvorila.

Približne pred rokom sa nestarnúca rozprávka Tri oriešky pre Popolušku dočkala aj svojej muzikálovej podoby. Hlavnú hrdinku stvárnila Kateřina Klausová, ktorá si tak na divadelných doskách zahrala napríklad po boku Pavla Trávníčka či Veroniky Žilkovej. Nežná blondínka sa však teraz ukázala v podobe, ktorá by deťom asi nebola prístupná. Zdá sa, že šaty z orieškov sa minuli.

Kateřina Klausová stvárnila muzikálovú Popolušku.
Zobraziť galériu (6)
Kateřina Klausová stvárnila muzikálovú Popolušku.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Na instagramovom profile Kateřiny môžete nájsť, rovnako ako u ďalších známych tvárí, množstvo záberov zachytávajúcich nielen momenty z jej pracovného, ale aj súkromného života. Cez víkend sa však s viac než 10-tisíc fanúšikmi podelila o poriadne pikantný záber. Ten ju zachytáva na túre v Alpách, kde sa rozhodla po asi 10 kilometrovom pochode osviežiť. Kateřina teda zhodila všetko, čo ju zahaľovalo, a úplne nahá čľupla do vody. Tá bola ale zjavne ľadovejšia, ako kráska predpokladala a nakoniec sa odhodlala vystaviť chladu len unavené členky.

Odvážnym záberom sa Kateřina Klausová pochválila na Instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Odvážnym záberom sa Kateřina Klausová pochválila na Instagrame.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Účel bol však splnený a fanúšikovia ocenili či už odvahu odhaliť sa, alebo okúsiť ľadový horský prameň. Dúfajme, že Katka na svoju dobrodružnú povahu nedoplatila a neleží doma s čajom.

Viac o téme: Kateřina Klausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu