Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česká herečka sa DOKALIČILA pri joge: Strata vedomia, zakrvavená tvár… Nedokázala ani hovoriť!

Kateřinu Klausovú slovenskí diváci poznajú napríklad z filmu Špindl. Zobraziť galériu (6)
Kateřinu Klausovú slovenskí diváci poznajú napríklad z filmu Špindl. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Hovorí sa - v zdravom tele, zdravý duch. Alebo aj - športom k trvalej invalidite. To druhé aktuálne platí pre známu českú herečku Kateřinu Klausovú (30). Sympatická blondínka sa totiž pri domácom cvičení jogy nechtiac "dokaličila". Stratila vedomie a... Jej tvár skončila celá od krvi a 3 minúty nedokázala vôbec hovoriť!

Zdravotné problémy Kateřina hlásila okamžite pri príchode na symbolickú prvú klapku nového seriálu televízie Prima s názvom Dobré správy. No to, že s ňou nie je niečo v poriadku, si všimli hneď všetci. Jej široký úsmev nahrádzal letmý úsmevček bez zubov a herečka upozorňovala, že sa nemôže smiať. Dôvodom je úraz, ktorý sa jej nedávno stal. 

Doplatila na kombináciu nízkeho tlaku, tepla a cvičenia. „Cvičila som doma a zrejme som si pricvakla tepnu na krku. Dostala som blackout a skončila s rozseknutou bradou a zubom,“ prezradila portálu expres.cz herečka, ktorá okrem dorantanej brady musí riešiť aj svoje zuby. „Zrejme budem mať náhradu,“ priznala plavovláska. 

Samotný moment odpadnutia bol naozaj hrozivý. Po tom, čo sa prebrala, zacítila obrovskú bolesť a z brady sa jej valila krv. Náraz bol veľmi silný. „Tri minúty som nedokázala vysloviť ani vetu, bol to šok,“ opísala osudné chvíle Klausová. A šokujúca je aj aktivita, pri ktorej si takýto úraz spôsobila - nešlo o žiaden adrenalínový šport, ale o pokojnú jogu.

Kateřine Klausovej po nehode pri cvičení museli zašívať bradu.
Zobraziť galériu (6)
Kateřine Klausovej po nehode pri cvičení museli zašívať bradu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kateřina Klausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu