Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma pri skúške Ďurovčíkovho muzikálu: Kopec krvi a rýchly prevoz do nemocnice!

Pri skúške nového muzikálu Jána Ďurovčíka prišlo k hrozivému zraneniu. Zobraziť galériu (4)
Pri skúške nového muzikálu Jána Ďurovčíka prišlo k hrozivému zraneniu. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Režisér Ján Ďurovčík (48) v týchto chvíľach finišuje s prípravami na návrat obľúbeného slovenského muzikálu Ôsmy svetadiel. V tomto istom období u našich západných susedov skúša novinku s názvom Voda nad vodou. No a práve pri jednom z nácvikov došlo k hrozivému zraneniu. Zakrvavenú herečku museli odviezť do nemocnice!

Zranila sa manželka držiteľa ceny Thálie Jana Kříža, muzikálová herečka Márie Křížová. Tú musela priamo z divadla Kalich odviezť sanitka. Pri skúške muzikálu Voda nad vodou, ktorý má už vo štvrtok slávnostnú premiéru, si totiž nešťastne zranila nohu - krv tiekla potokom.

„Spievali sme duet Kde jsi a bola som v kulisách väzenia hore. Pojazd sa pohol skôr, ako mal a mne tam zostala noha. Vykĺbila som si palec na nohe a strhla necht,“ opísala nehodu pre super.cz herečka. Svoje zranenie však ani týždeň a pol po úraze ukázať nechcela. „Naozaj nechcete vidieť, ako to vyzerá,“ dodala.

Boľavá noha ju na niekoľko dní úplne vyradila z nacvičovania, no dnes je už opäť v jednom kole.„Približne tri dni som zostala doma, nemohla som chodiť a mala som barly, takže som mala nútenú pauzu od skúšania. Potom sme nohu zatejpovali, pomaly som zasa začala krivkať a teraz už behám,“ priznala Křížová.

Zaujímavosťou však je, že nejde o prvé zranenie známej herečky... Tak snáď si do premiéry bude na seba dávať pozor, nech režisérovi na poslednú chvíľu nespôsobí neočakávané problémy. 

Viac o téme: Ján ĎurovčíkVoda nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu