Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľkolepý návrat Ďurovčíkovho Ôsmeho svetadielu: Po štyroch rokoch je späť a... Diváci šaleli!

Muzikál Ôsmy svetadiel je štyri roky po derniére späť! Zobraziť galériu (4)
Muzikál Ôsmy svetadiel je štyri roky po derniére späť! (Zdroj: Topky.sk)

ŽILINA - Slováci sa dočkali! Najúspešnejší slovenský muzikál všetkých čias Ôsmy svetadiel na hity legendárneho Elánu pod taktovkou režiséra a choreografa Ján Ďurovčíka (48) má za sebou svoj veľkolepý návrat. Po štyroch rokoch zaplnilo predstavenie žilinský Dom odborov a od divákov si vyslúžilo standing ovation.

Všetkých milovníkov muzikálov potešil Ján Ďurovčík, keď oznámil, že najúspešnejšie predstavenie sa vracia na divadelné dosky. Ôsmy svetadiel mal v piatok svoju slovenskú premiéru po štyroch rokoch v žilinskom Dome odborov. Pre veľký záujem divákov dokonca pridávali predstavenia v niekoľkých mestách a hneď to prvé ukázalo, že šlo o správny krok.

Muzikál známeho režiséra a choreografa bral divákom doslova dych a tí počas troch hodín nabitých skvelou hudbou, prepracovaným tancom a perfektným hereckým obsadením, priam šaleli. Herecké a spevácke výkony stálic, ale aj nových tvárí, si vyslúžili dlhé standing ovation. Nadčasový príbeh lásky sa tak vrátil medzi ľudí vo veľkom štýle.

Ôsmy svetadiel standing ovation
​V obnovenom muzikále, ktorý si získal srdcia mnohých divákov, sa v hlavnej úlohe Jany tentoraz predvedú Lenka Fecková a Natália Kóšová. V úlohe Tomáša sa môžu ľudia opäť tešiť na skvelého Patrika Vyskočila či nováčika Michal Candráka. Prvé uvedenie muzikálu malo pred rokmi úspech a Ján Ďurovčík vyniesol na svetlo mnohé, dnes už herecké hviezdy, medzi ktoré patrí Nela Pocisková, Mirka Gális Partlová, Dominika Richterová, Patrik Vyskočil či Dávid Hartl. Obnova predstavenia tak teraz vytvára novú generáciu hereckých hviezd.

Ôsmy svetadiel a diváci v ošiali

Okrem muzikálu Ôsmy svetadiel má Ján Ďurovčík na svedomí aj hudobno-tanečno-divadelnú šou The Duchon´s, ktorou vzdáva poctu legendárnemu slovenskému spevákovi Karolovi Duchoňovi. Lístky na toto predstavenie nájdete na predpredaj.sk.

Viac o téme: Ôsmy svetadielJán Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu