Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Weiterová opäť pritvrdila: Komplet NAHÁ v posteli!

Nikola Weiterová odhalila jedálniček, ale aj... Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová odhalila jedálniček, ale aj... (Zdroj: instagram.com/nikolaweiterova)

LAS VEGAS - Letné teploty u nás i vo svete sa šplhajú na hranicu únosnosti a takmer každý má svoj zaručený spôsob, ako sa v horúcom počasí schladiť. O ten svoj sa najnovšie podelila aj známa fitneska a provokatérka Nikola Weiterová (27).

Kto si už niekedy klikol na profil Nikoly Weiterovej, vie, že o sexi zábery fitneska rozhodne nemá núdzu. Dcéra známeho Slovenského repeťáka momentálne žije za veľkou mlákou, kde trénuje a pravidelne sa zúčastňuje aj profesionálnych súťaží bikini fitness. Provokatívne fotografie v plavkách či športovej podprsenke, na ktorých vystavuje svoje telo na obdiv fanúšikom, tak akosi patria k jej profesii.

Weiterová opäť pritvrdila: Komplet
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.K)

Teraz však Nikola pritvrdila a zašla ešte ďalej. Na plavky či iný kus odevu už môžete zabudnúť. Na jednom z najnovších záberov sa totiž zvečnila pri nedeľnej večeri. Na tom by veru nebolo nič šokujúce, keby sa prsnatá brunetka nezabudla obliecť. Namiesto toho si intímne telesné partie len narýchlo zakryla taniermi. K fotke vtipne pridala anketu, aby zistila, či aj ostatní z jej sledovateľov zvyknú večerať v podobnom duchu.

Weiterová opäť pritvrdila: Komplet
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.W.)

Ešte šťastie, že si fitneska zvolila studenú večeru a vychladený sekt. Ak by stavila na domáci vývar, popáleninám by sa asi nevyhla.

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu