Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Weiterova dcéra opäť provokuje: Zváračské okuliare a... Vyvalené silikóny!

Nikol Weiterová je známa tým, že rada provokuje. Zobraziť galériu (5)
Nikol Weiterová je známa tým, že rada provokuje. (Zdroj: instagram.com/nikolaweiterova)

KALIFORNIA - Dcéra známeho repeťáka Otta Weitera (63), Nikola (27), už nejaký ten čas žije za veľkou mlákou. Na svojich slovenských obdivovateľov však nezabúda a pravidelne ich provokuje aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. Práve tam v uplynulých dňoch zavesila záber, z ktorého mnohým padli sánky. Ma na ňom veľké "zváračské" okuliare a vyvalené silikóny!

Dcéra speváka Otta Weitera sa roky venuje fitnessu, vďaka čomu má dnes doslova bezchybnú postavu. Svojich predností si je kráska vedomá, a tak niet divu, že sa nimi rada chváli na sociálnych sieťach. Aktuálne sa na Instagrame podelila záberom z tohtoročného fotenia. 

A teda rozhodne sa bolo na čo pozerať! Dlhovlasá sexica mala na sebe oranžové maskáčové nohavice s vysokým pásom, oči zakryla veľkými slnečnými okuliarmi, ktoré pôsobili ako ochrana pri zváraní... No na top akosi zabudla. Namiesto trička mala na sebe len nejaké popruhy.

Silikóny tak mala úplne vyvalené, len bradavky jej zakrývali čierne pásy. Nuž, minimálne jej mužskí fanúšikovia si pri pohľade na túto foto rozhodne prišli na svoje. Veď uznajte sami!

Viac o téme: Nikol Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu