Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Divokých koní po štyroch rokoch: Ukázala postavičku v plavkách!

Monika Šagátová hviezdila v jojkárskom seriáli Divoké kone. Zobraziť galériu (5)
Monika Šagátová hviezdila v jojkárskom seriáli Divoké kone.

BRATISLAVA - Ej, to je ale postavička! Herečka Monika Šagátová (26) sa do povedomia verejnosti dostala ako hviezda obľúbeného jojkárskeho seriálu Divoké kone. Od jeho natáčania uplynuli už 4 roky a mladú krásku na obrazovkách nevidieť. V kontakte so svojimi fanúšikmi je aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. No A práve tam aktuálne zverejnila fotku, ktorou potešila najmä mužské oko. Je na nej totiž len v plavkách!

Moniku Šagátovú fanúšikom jojkárskeho seriálu Divoké kone rozhodne predstavovať nemusíme. Mladá brunetka totiž v obľúbenom seriáli, ktorý televízia vysielala pred štyrmi rokmi, stvárnila jednu z hlavných postáv. Odvtedy sa na televíznych obrazovkách síce už vo výraznejšej úlohe neobjavila, no svojich skalných fanúšikov zásobuje informáciacmi zo súkromného a profesionlneho života aspoň na sociálnych sieťach. 

Najnovšie sa pochválila fotkou z letnej dovolenky a potešila tým nielen svoje ženské obdivovateľky, ale najmä mužských tajných priaznivcov. Na web totiž zavesila fotku len v plavkách. „Vrátila som sa do svojich detských liet s týmto krásnym trblietavým kolesom. Keďže som na rodinnej dovolenke plnej malých, úžasných, radostných detí, môžem povedať, že je ešte aj odolné voči rôznym skákacím hrám,“ napísala k záberu Šagátová.

 

Viac o téme: Monika ŠagátováDivoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu