Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská speváčka vyšachovala jojkárske moderátorky: Miesto v hlavnom spravodajstve!

Televízia sa speváčke postarala o prekvapenie Zobraziť galériu (6)
Televízia sa speváčke postarala o prekvapenie (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Zuzana Smatanová je na hudobnej scéne už pekných pár rokov. Okrem hudby však od malička snívala aj o povolaní moderátorky. To sa jej teraz splnilo, a nie len tak hocikde. Odpálila to priamo v hlavnej spravodajskej relácii!

Parádny darček k narodeninám si pre speváčku pripravili v televízii JOJ. Zuzana sa totiž netajila tým, že ju priťahuje moderátorská stolička, a tak sa v televízii rozhodli, že známej Slovenke dajú príležitosť. A nie hocijakú. Speváčka sa objavila priamo v spravodajskej relácii Noviny o 12. Tu si vyskúšala nielen prácu s kamerami, ale aj čítanie správ spoza moderátorského pultu.

Slovenská speváčka vyšachovala jojkárske
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Novú skúsenosť si niekoľkonásobná držiteľka zlatého slávika užila. „Ďakujem za možnosť splniť si narodeninové prianie - vyskúšať si prácu moderátorky tv Novín... Išla som bez prípravy, hodená do moderátorských hlbokých vôd,“ opísala zážitok na svojom Instagrame. Zároveň však priznala, že svoju kariéru meniť neplánuje, a pri hudbe zostane aj naďalej. „Milé a skúsené moderátorky, rozhodne sa nebojte o svoje miesta. Ak by si niektorá z vás chcela skúsiť držať moju gitaru a spievať pred davom ľudí, pokojne sa ozvite!“ vyzvala naoplátku televízne tváre.

Fanúšikovia teda môžu zostať pokojní a tešiť sa na ďalšie vydarené hity úspešnej speváčky.

Viac o téme: Zuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu