Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy markizák má opletačky so zákonom: Sleduje ho polícia!

Fero Joke si koleduje o problémy? Zobraziť galériu (6)
Fero Joke si koleduje o problémy? (Zdroj: Instagram F.J.)

BRATISLAVA - Koleduje si o problémy? Humorista František Košarišťan, alias Fero Joke, sa preslávil svojimi vtipnými videami, ktorými pravidelne zásobuje fanúšikov na Instagrame. Tentokrát sa ale trochu prerátal a dostal sa do hľadáčika polície.

Fero Joke je s každým svojím videom čoraz obľúbenejší. Na paškál si zvyčajne neváha vziať slovenské i zahraničné celebrity, blogerov, modelky, či dokonca politikov. Tých potom paroduje a vydarené videá sa šíria internetom. Dokonca svoje paródie už vyrába aj pre televíziu Markíza. Tentokrát ale zašiel ešte ďalej a v poslednom videu sa doslova zahráva so zákonom.

Známy markizák má opletačky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram F.J., )

Fero si totiž najnovšie spravil žarty zo slovenskej polície. Reagoval na ich promo video, ktoré si policajti zavesili na svoj zbrusu nový instagramový účet. V ňom sa 'šéfka' prihovára nielen kolegom, verejnosti, ministerke, ale dokonca aj policajným psom a zisťuje, či sledujú policajný instagram. „Sme na Instagrame! Iba u nás nájdete najkrajšie policajné fotky. Sledujte nás," oznamuje policajný profil pod videom. Táto neobvyklá propagácia policajného zboru nenechala známeho humoristu chladným a pripravil svoju verziu.

Známy markizák má opletačky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram F.J., )

S čím však asi nerátal bolo, že jeho žartík si všimnú aj pôvodní autori videa. Ich odpoveď na seba nenechala dlho čakať a známemu markizákovi to spočítali. „A ty nás sleduješ? Lebo my oddnes teba áno. If you know what I mean," poslali policajti odkaz Ferovi. Ten zožal úspech a pobavil na sociálnej sieti desiatky ľudí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A vy sledujete policajný instagram? #zlodej #velkybrattavidi

Príspevok, ktorý zdieľa Fero (@fero_joke),

Pravdepodobne však nejde o hrozbu a Fero Joke tak môže pokračovať v tom, za čo si získal tisícky fanúšikov.

Viac o téme: Fero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu