Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Laura Longauerová po druhýkrát na svetovej súťaži: Skvelé vyhliadky na finále, ale... Rodinu tam nechce!

Laura Longauerová zabojuje o titul najkrajšej ženy planéty. Zobraziť galériu (4)
Laura Longauerová zabojuje o titul najkrajšej ženy planéty. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/ATLANTA - Už v decembri sa svet dozvie meno víťazky najprestížnejšej svetovej súťaže krásy Miss Universe pre rok 2019. Do americkej Atlanty včera odletela aj Slovenka Laura Longauerová (24). Rodinu však nechala doma.

Laura má pred sebou niekoľko veľmi náročných dní. Spolu s 92 dievčatami z celého sveta bude totiž bojovať o titul Miss Universe 2019. Finále sa síce uskutoční až 8. decembra, no ako prezradila krásna Detvianka, súťaž i bodovanie sa rozbieha už od prvého dňa, ako dievčatá dorazia.

Brunetka je však na kolotoč prehliadok a podujatí pripravená. Nejde totiž o jej prvú účasť na svetovej súťaži. Jednu z nich si Laura vyskúšala už začiatkom tohto roka, kedy si z Filipín priniesla titul druhej vicemiss. Práve predchádzajúce skúsenosti považuje za svoju silnú zbraň. „Vo svete je to úplne bežné, že dievčatá chodia na viaceré súťaže a o to väčšiu šancu majú potom uspieť, lebo skúsenosť je veľmi cenná a dôležitá,” prezradila vo videorozhovore Laura, ktorá už vie, že svetové finále nie je len o kráse či šatách.

Laura Longauerová po druhýkrát na svetovej súťaži: Skvelé výhliadky na finále, ale... Rodinu tu nechce!

Snáď aj preto sa rozhodla rodinu nechať doma. Vie totiž, že by si pri nabitom programe čas na spoločné chvíľky s nimi nenašla. „Ja idem sama, nejde ani priateľ a ani mamina,” priznala a dodala, že je radšej, ak je jej rodina v bezpečí. Preto ich poprosila, aby zostali radšej v pohodlí domova.

Silvia Lakatošová vlkadá do missky Longauerovej na svetovom finále veľké nádeje: Je totálny profík!
Krásku však príde podporiť riaditeľka slovenskej súťaže Silvia Lakatošová (46). Tá do Laury vkladá veľkú dôveru a postarala sa o to, aby ju pripravila čo najlepšie. Tohtoročnú súťaž podrobne sleduje a ako prezradila vo videu vyššie, Laura je na základe priebežného bodovania momentálne v top 15-ke. Dúfajme teda, že sa ambicióznej Laure podarí porotu presvedčiť a ktovie, snáď domov pocestuje s titulom najkrajšej ženy planéty. 

Viac o téme: Miss UniverseLaura Longauerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu