Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najkrajšia Slovenka sa VYDALA: FOTO Wau, bola nádherná!

Laura Longauerová Zobraziť galériu (4)
Laura Longauerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Najkrajšia Slovenka (27), ktorá ma 2 tituly zo súťaží Miss, povedala uplynulý víkend áno svojmu partnerovi. Oznámila to prostredníctvom sociálnej siete, kde pridala aj záber zo svadby. Wau, bola z nej nádherná nevesta!

Laura Longauerová získala v roku 2014 titul kráľovnej krásy na súťaži Miss Slovensko. O 5 rokov neskôr ohúrila aj porotu v súťaži Miss Universe SR, kde si tiež vybojovala prvé miesto. Vo vzťahoch sa jej ale veľmi nedarilo. Pred tromi rokmi priznala rozchod s mladším futbalistom Dávidom Hanckom.

No odvtedy sa na ňu usmialo šťastie a modelka našla svoju spriaznenú dušu v sympaťákovi Martinovi. A svoju lásku sa po dvojročnom vzťahu rozhodli spečatiť. Po zásnubách, ktoré sa konali minulý rok v lete, sa uplynulý víkend brunetka postavila pred oltár.

Najkrajšia Slovenka sa VYDALA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Minulý rok v lete som povedala áno a 18. 8. 2023 som sa vydala za svoju prvú lásku, spriaznenú dušu, najlepšieho priateľa, muža môjho života. Ďakujem Bohu z celého srdca za tento dar, naše rodiny a všetkých priateľov, ktorých sme si za rodinu vybrali. A dnes už len jeme pijeme a tancujeme,” zverila sa na sociálnej sieti Instagram.

Pod príspevkom sa nájde mnoho gratulácií, napríklad od missky Viktórie Podmanickej, vizážistky Lucie Sládečkovej či českej miss Karolíny Kokešovej. Laura sa už viac nebude predstavovať ako Longauerová, ale jej nové priezvisko je Ľuptáková. „Tak na zdravie, pani Laura Ľuptáková,” napísala na záver.

Najkrajšia Slovenka sa VYDALA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.L.)

Z Laury bola naozaj nádherná nevesta. Zvolila biele jednoduché šaty s padnutými ramienkami. Veď pozrite sami. Mladomanželom gratulujeme!

Najkrajšia Slovenka sa VYDALA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.L.)

Viac o téme: Laura Longauerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu