Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Českého futbalistu strčili do basy: Teraz predávajú jeho auto... TOTO fáro za 6,8 miliónov nikto nechce!

Tomáš Řepka čelí zasa problémom. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Řepka čelí zasa problémom. (Zdroj: Instagram T.Ř.)

PRAHA - Keď sa darí, tak sa darí... V prípade českého futbalistu Tomáša Řepku (45) ide skôr o ten negatívny význam. Najprv mu luxusné fáro, na ktoré zbalil svoju ex Vlaďku Erbovú (37), zhabali, lebo je vraj kradnuté. Po súdnych naťahovačkách skončil pred pár dňami v base a teraz jeho auto predávajú na aukcii. Avšak nik ho nechce!

Len pred niekoľkými dňami nastúpil bývalý futbalista Tomáš Řepka na výkon dva a polročného trestu do väzenia. Ako sa hovorí, karma je zdarma, a z väznice športovec dovidí aj na dom, kde si predtým užíval milostné radovánky. Iba dva dni potom, čo prišiel do väzenia, spečatili aj osud jeho milovaného auta.

Toto žihadlo si Řepka užíval len pol roka, teraz je v ponuke aukcií.
Zobraziť galériu (6)
Toto žihadlo si Řepka užíval len pol roka, teraz je v ponuke aukcií.  (Zdroj: caraukce.cz)

Mercedes Benz SLR McLaren si Řepka zadovážil pred desiatimi rokmi a zacvakal zaň vtedy 14,5 milióna českých korún. Neskôr mu však fáro zabavili, pretože údajne patrilo arabskému obchodníkovi, čo však Tomáš odmieta. „To auto kradnuté nebolo, možno tam bol nejaký podvod s poistením, ale to neviem. Jazdil som s tým pol roka a potom ma z neho vybrali,“ povedal pred dvomi rokmi dnes už väzeň, pre český Blesk.

Auto stálo 8 rokov na policajnom parkovisku v Štěrboholiach a postupne strácalo na svojej cene. Teraz však prešlo celkovou opravou v hodnote pol milióna českých korún a momentálne svieti v ponuke aukcií, pričom vyvolávacia cena je 6 799 000 českých korún. Zaujímavé však je, že hoci je v ponuke už od 30. mája a v stredu aukcia končí, ešte naň nik neprihodil ani jedinú korunu! Nuž, žihadlo Tomáša Řepku zrejme tak skoro nového majiteľa mať nebude a on môže vo väzení akurát spomínať na tých 6 mesiacov, kedy sa v ňom premával po cestách.

Auto Tomáša Řepku je v aukcii od 30. mája, doteraz naň nik neprihodil.
Zobraziť galériu (6)
Auto Tomáša Řepku je v aukcii od 30. mája, doteraz naň nik neprihodil.  (Zdroj: caraukce.cz)

Viac o téme: Tomáš Řepka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu