Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utajovanú lásku Majka Spirita sme nachytali v spoločnosti: Mini kraťasky, ale... Inak šedá myška!

Majk Spirit s priateľkou Zobraziť galériu (8)
Majk Spirit s priateľkou (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Hoci už snáď celý národ, a nielen slovenský, ale aj ten český vie, ako vyvolená Majka Spirita (34) vyzerá, ten ju zaryto stále ukrýva a jej tvár priamo nezverejňuje. Svoju lásku však už stihol zobrať aj do spoločnosti, a to konkrétne na koncert rockovej legendy Elán. Okrem toho sa však Mária objavila na istej akcii aj bez neho!

Spočiatku Majk Spirit nenápadnými náznakmi dával fanúšikom najavo, že je opäť zadaný. Neskôr sa pochválil zadočkom, prsiami či postavou svojej vyvolenej, no nie a nie ukázať jej tvár. Ako však vyplávalo na povrch, jeho milovaná Mária nie je v šoubiznise žiaden nováčik a vo vodách modelingu pláva už nejaký ten piatok.

Majk Spirit sa spoločnými zábermi veľmi nechváli.

So spevákom sa poznajú dokonca už dlhých trinásť rokov, no cestu si k sebe našli až teraz. Hoci už Slováci i Česi vedia, ako "záhadná" kráska vyzerá, Spirit sa ňou naplno nechváli. Aj keď spolu boli na koncerte rockovej legendy Elánu, spoločný záber sa nekonal. Máriu však zrejme naši interpreti zaujali, keďže si robila fotky či videá na telefón počas ich vystúpenia.

Na akcie však tmavovlasá modelka nechodí len v sprievode úspešného Michala Dušičku. Objavila sa totiž aj v pondelok na krste nového videoklipu Carmel Paradise. Ak však očakávate šupu, ktorá na seba strhne pozornosť, sklameme vás. Mária síce nahodila mini kraťasky, no nekonal sa žiaden obrovský výstrih či výrazný mejkap. Na akcii tak doslova pôsobila ako šedá myška a nie ako sexi šťabajzňa.

Spiritova Mária síce nahodila mini kraťasky, no inak pôsobila ako šedá myška.

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu