Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Božské TELO frajerky Majka Spirita: Novoročná foto len v SEXI bikinách!

Frajerka Majka Spirita predviedla dokonalé krivky. Zobraziť galériu (6)
Frajerka Majka Spirita predviedla dokonalé krivky. (Zdroj: Foto: Instagram M)

KO SAMUI - V apríli sme ako prví na Topkách odhalili identitu novej frajerky rapera Majka Spirita (35). Známy Slovák sa zamiloval do krásnej Ukrajinky s typickým menom Masha. Modelka si v spoločnosti svojho milého aktuálne užíva dovolenku v Thajsku. A nový rok odštartovala sexi fotkou v bikinách. Aha, aké má božské telo!

V súvislosti s novou priateľkou Majka Spirita sa najprv skloňovalo meno exfrajerky režiséra Michala Nemtudu Michaely Ngovej. Raper totiž spočiatku identitu svojej lásky prísne strážil. Neskôr sme však meno jeho milovanej predsa len zistili a v apríli sme vám ho ako prví odhalili. 


Odhalená tajná identita frajerky slovenského sexsymbola? Žiadna pornohviezda, ale... Wau, krásna modelka!


Aktuálne dvojica už svoju lásku neskrýva a hrdo sa ňou pýši aj na sociálnych sieťach. Zaľúbenci nový rok vítali v ďalekom Thajsku, odkiaľ pochádza aj tmavovláskina najnovšia fotka. Modelka sa totiž pochválila záberom z azúrového mora a je na ňom len v sexi bikinách.

Všetkým svojim fanúšikom, ale aj priaznivcom svojej polovičky tak predviedla, že pod šatami skrýva doslova božskú figúru. Páni Majkovi môžu krásnu tmavovlásku v dobrom závidieť a ženy sa možno pri spisovaní zoznamu novoročných predsavzatí nechajú inšpirovať.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @m_s_h_1_1,

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu