Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Blondínka zo Superstar sa hrdo chváli kilečkami navyše: Rovno priznala, o čo ide!

Lucia Olešová je zamilovaná. Zobraziť galériu (7)
Lucia Olešová je zamilovaná. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Lucia Olešová (30) sa zaobľuje. Finalistka tretej série speváckej šou Superstar si však vrásky nerobí, práve naopak. Na sociálnej sieti sa novou figúrou sama pochválila a na rovinu aj priznala, čo podľa nej za prírastkom na váhe stojí.

Dôvodom jej priberania je podľa všetkého práve spokojnosť a vyrovnanosť. Speváčka má totiž nového priateľa, ktorý ju zahŕňa láskou. Má ním byť architekt a fotograf Aadi. "Ahojte, toto som ja a mojich nových + 5 kíl. Odkiaľ sa zobrali? Nuž, môžu to byť tie sladkosti (zlato, poďme na koláč!) ALEBO vynikajúce kari (Môžeš mi dať ešte ryžu, prosím?) ALEBO nedostatok stresu (chceš ísť do postele a pozerať Netflix?)... Ale ja verím, že je to jednoduchá rovnica: šťastné vzťahy = šťastné prírastky," prezradila Lucia na svojom Instagrame.

Blondínka zo Superstar sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.O.)

Lucia už niekoľko rokov žije v Nemecku, kde má rozbehnutú svoju hudobnú kariéru. Tam stretla aj svojho bývalého priateľa Ralfa, za ktorého sa pred siedmimi rokmi vydala. Vzťah im však nebol súdený a po štyroch rokoch im manželstvo krachlo. Speváčka odvtedy skúšala nájsť šťastie v náručí iného muža a zdá sa, že sa tak konečne stalo. Kráska je však opatrná a tvár svojho princa zatiaľ neukázala.

Blondínka zo Superstar sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.O.)

Či už kilá pribudli vďaka jedlu alebo z lásky, o nejakej nadváhe nemôže byť ani reč. Nežná blondínka mala vždy štíhlu postavu a extra faldíky by ste na nej hľadali márne. Navyše, ak za všetkým stojí spokojný vzťah so sympatickým cudzincom, nejaké to kilečko určite stojí za to.

Viac o téme: Lucia Olešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu