Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins odhodila oblečenie: Speváčka sa ukázala ÚPLNE nahá!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fuuuu, tak tomu sa hovorí telo bohyne! Dara Rolins (46) jednoznačne patrí k najväčším slovenským divám. Okrem toho, že jej hity si spievajú celé generácie a do vienka jej bol darovaný obrovský hudobný talent, ten hore, veru, nešetril ani na atraktivite... Wau, to je ale kosť!

Toto snáď ani nie je spravodlivé! I keď prekonala Dara v živote niekoľko ťažkých chvíľ, vrátane dramatických rozchodov či straty najbližších, jej meno je synonymom silnej ženy. A nielen to. Život speváčke skutočne doprial – je krásna, úspešná a pyšná mama 11-ročnej dcérky Laury. Navyše, netají sa tým, že dokáže byť šťastná aj bez toho, aby musela mať po svojom boku muža.

Možno aj preto je speváčka inšpiráciou pre mnohé ženy. Mimo iného, aj po štyridsiatke je jasným dôkazom toho, že každá z nás môže vyzerať skvele a byť hrdá na svoje telo. To, koniec-koncov predviedla aj najnovšie, keď na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, kde pózuje celkom nahá, bez jediného kúsku oblečenia. Blondínku takto nafotil Branislav Šimončík pre kampaň známej značky šperkov.

Dara Rolins sa nechala zvečniť úplne nahá.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins sa nechala zvečniť úplne nahá.  (Zdroj: Branislav Šimončík)

Daru však na podobný záber zrejme nebolo potrebné prehovárať dlho, keďže podobne odvážnych momentov má už za sebou celkom dosť. „Niektoré ženy tvrdia, že najkrajší pocit je obliecť sa len do parfému. Môžem potvrdiť, a nebála by som sa k nemu pridať ešte pár pekných šperkov. Zaslúžime si každý jeden pocit šťastia, ktorý spôsobujú všetky tie malé, veľké radosti,“ napísala k fotke po tom, čo odhodila zábrany aj oblečenie. Nuž, Dara je skrátka ozajstná raketa!

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu